Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar,duyumlarıma göre 10'gün içerisinde ybr'fiyatları tavan yapacak!!!sıfır alacak arkadaşlara şimdiden almalarını tavsiye ederim...Bayiden aldığım bilgiye göre 4000'tl ve üstü bir fiyat :cyclopsan :)

yarın zaten ötv indirimi sona eriyor. yüzde11 zam kafadan girecek en az 4000 olur

bencede kontak oksitlenmesi haricinde bir sorunu yok... bana göre oda sorun değil.... zamanlı bir vaziyette vd 40 sıktınmı hiç bişey olmuyo... ben ayda bir kez sıkıyorum....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın zaten ötv indirimi sona eriyor. yüzde11 zam kafadan girecek en az 4000 olur

4200'tl'ye yakın bir fiyat olacak galiba tam olarak bilmiyorum ama 3'aşağı 5 yokarı...o yüzden bayinin elindeki son ybr yi ben aldım pazar olmasına rağmen faturasını bile kestirdim,tek üzüldüğüm nokta ellerinde kırmızı vardı o kısmet oldu bize :)

4200'tl'ye yakın bir fiyat olacak galiba tam olarak bilmiyorum ama 3'aşağı 5 yokarı...o yüzden bayinin elindeki son ybr yi ben aldım pazar olmasına rağmen faturasını bile kestirdim,tek üzüldüğüm nokta ellerinde kırmızı vardı o kısmet oldu bize :)

altın - döviz almayın arkadaş, ybr alın. en iyi yatırım aracı :mrgreen:

olan yeni motor alacak garibana oluyor.

çok iyi yapmışsın satarken büyük avantaj sağlar o fiyat. ötv indirimi bitince o fiyata hangi moto kalacak merak ediyorum çin malları bile 2000 in üzerinde olur hatta bazı 125 lik çinliler 2500-3000 arası olur ki ybr 125 likler içinde en uygunu normal bi kullanıcıya göre. hız yapanlar hariç:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafanızı yormayın yarın fiyatı çıkarsa 2 ay sonra fiyatlar yine düşer,ben ybr'ye tutupta 4000'tl üstü para vermem açık konuşayım uygun aldığım için fazla göze batmadı..zamdan sonra ikinci el almak daha mantıklı olur ..

Dursun abi ybrden başka binebilecegim başka motor göremiyorum piyasada:cherry::cherry:hepsi tras makinesi yag yakanmı dersin kaçiranmi dersin:queen::queen:

discovery chanel'da mı bbc top gear'da mı tam hatırlamıyorum. honda'nın c90 cup modelini binbir türlü işkenceden geçirip (kızartma yagı bile koyup) sağlamlıgını onaylamışlardı programda. senin ybr de o hesap oldu. 20w 50 kamyon yagı mı dersin, bilimum kaza mı dersin bir türlü işkenceden çıktı motor. bence bir ara discovery'yi sen :mrgreen:

discovery chanel'da mı bbc top gear'da mı tam hatırlamıyorum. honda'nın c90 cup modelini binbir türlü işkenceden geçirip (kızartma yagı bile koyup) sağlamlıgını onaylamışlardı programda. senin ybr de o hesap oldu. 20w 50 kamyon yagı mı dersin, bilimum kaza mı dersin bir türlü işkenceden çıktı motor. bence bir ara discovery'yi sen :mrgreen:

kamyon yagi degil ya abartmayın sizde o motorun öyle göründe bakma aslinda hep kazalar boynunu büktü onun yoksa kim burda 5 binde bir bujisini yeniler motorunun bitmedigi halde balatalarini degiiştirir..(fren) bitmeden lastik alir vs vs yagli oldugu halde gaz telini kontagi zinciri orayi burayi yaglar ama kazalarda haşat oldu görüntü itibariyle ama ciger taş gibi allah için degme ybrlere taş çikartirim:wiinkk::rendeer: Bundan sonraki motoruma artık daha temiz bakarim bu acemiligime denk geldi;):pale:

kış aylarinda 10-40 yazlari 15-50 öneririm marka olarak senin secimine ve ksene kalmiş sonucta herkesin duydugu bi yag markasi olur sorun yasamazsin bu arada motorunu bende uzun süredir sahibindende takipediyodum sana kısmetmiş güle güle kullan:wiinkk::rendeer:Senin motorun en güzel yeri o koruma demiri cok güzel hakkaten allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin...Herhangi bi sorunda msnden bana ulaşabilrisin:wiinkk::rendeer:

motoru aldığım adam 20-40 kullandığını soylemişti banada garip geldi ayrıca gerçekten motorun koruma demiri güzel fakat resimlerin dışında bazı yerlerde paslanmalar var ozellikle koruma demirinde onları nasıl giderebilirim?

motoru aldığım adam 20-40 kullandığını soylemişti banada garip geldi ayrıca gerçekten motorun koruma demiri güzel fakat resimlerin dışında bazı yerlerde paslanmalar var ozellikle koruma demirinde onları nasıl giderebilirim?

20-40 yaglada bişey olmaz aslında yazlık yag... paslanmalari Wd 40 ile gider sıkarsın vd yi beklersin silersin olmadimi sök koruma demirine kromcuya götürüp parlatcan artık yapcak bişey yok:wiinkk:

20-40 yaglada bişey olmaz aslında yazlık yag... paslanmalari Wd 40 ile gider sıkarsın vd yi beklersin silersin olmadimi sök koruma demirine kromcuya götürüp parlatcan artık yapcak bişey yok:wiinkk:

teşekkürler yarın alım satımdan sonra motorun resimlerini koyarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar