14 haziranda beykoz a gidiyoruz( istenilen şekilde)

Merhaba Uzun Zamandır Motor Kullanıyordum ama ilk defa iki hafta önce kendi motorumu aldım (jinlun 125T classic) eğer sizede uyarsa beykoz gezisine katılmak isterim.Kaskım eldivenim sizliğim direskliğim var ama ehliyet için daha yeni başvurdum B var A2 yok.
Eğer sizler için sorun olmazsa ne zaman nerede olayım söyleyim geleyim.

Ben de geliorum hem de büyük ihtimalle 2 motor geliriz. Sanırım bir kişil yerimiz de olur. Ama ehliyetsizlerin hepsini şikayet edeceğim... Nhahahahahah İlk gördüğüm polise ispitlerim valla :D

Valla ehliyet benim için sorun olmaz ama başkaları için bilemem. Mesela mavi kıyafetlilere sorun olabilir... :bounce:

Ya ben gelirim dedim de sonradan fark ettim saat 10 da buluşma... Benim Öss'den çıkmasını bekleyeceğim biri var... Sınavdan sonra size Beykoz'da katılırım. Beykozda nereye gideceksiniz?

İlk mesaja katılanların isimlerini sırayla yazarsan iyi olur ki millet görsün :cat::mrgreen:

helal sana gürkan senden balık dersleri almalı,izmitten koccemen selamlar:rendeer:

zafer sen ne zaman istanbula geliyosun?

İlk mesaja katılanların isimlerini sırayla yazarsan iyi olur ki millet görsün :cat::mrgreen:

haklısın topik sahibi bunu dikkate alıcaktır :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------

berkboyar
ortadadogulu
arslanfb
siyahatmaca
mogli
kuyucadısı

varmı başka gelen?

berk ayrılmadığın için sevindim hani.ama eklememişsin bizi listeye.:silent: ama yinede geliyoruz.hadi hayırlısı.

sabah 10 da nautilusun önünde olacağım ama malesef sadece sizi görmeye gelebileceğim..sonrasında ayrılmam gerek..sizi görmüş olurum sadece :(

nautilus un tam teresinde toplaşılacak?

inşallah arkadaşım :rendeer:

berk ayrılmadığın için sevindim hani.ama eklememişsin bizi listeye.:silent: ama yinede geliyoruz.hadi hayırlısı.

güzel bir pazar bizi bekliyo :wiinkk:

sabah 10 da nautilusun önünde olacağım ama malesef sadece sizi görmeye gelebileceğim..sonrasında ayrılmam gerek..sizi görmüş olurum sadece :(

nautilus un tam teresinde toplaşılacak?

işlerini bitirdikten sonra katıl istersen bize :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar