Yorumlara katılmıyorum açıkçası, her zaman başlayanlarda olur bırakanlar da...oyle bir toplu motor bırakma eylemi filan yok

))
Ne var peki derseniz ;
Arkadaşalr motor gerçekten bir keyif aracı; bi yerde motora bindiğiniz anlaşılınca herkes ilgiyle 40 tane soru soruyor, nasıl tehlikeli mi , keyifli mi ? nasıl gidiyor nasıl dönüyor. vs.
Ama sahibinden com. a bakın 1.000 km ye gelmeiş onlarca motor ikinci el olmuş satışı bekliyor.
Özellikle bu keyiften statüden imrenerek motor alan pek çok insan var... Motor para ile alınır ama yürekle binilir. Ben delimiyim arabamda klima açık, müzik dinleyip, elimde içeceğimle gezmek varken scooterin tepesinde 500 km yapıyorum bir hafta sonunda...
adam özeniyor gidiyor scooterdi, maxi scooterdı, hatta bende para var zaman kaybetmiyim hayatımı kaybederim Diyerek harley di CBR diydi artık Allah ne verdiyse;
Sonra bakıyor ki kazın ayağı öyle değil, bunun bir sürü kılı var tüyü var bakımı var koruması var, 20 dakika giyiniyorsun 30 dakika soyunuyorsun, gözünün önünden ayıramıyosun vs. vs. derdi çok...
Eee bu arkadaşımıza bir süre sonra motor işkence haline geliyor...
Tabi istisnai sebeplerle ( ekonomiktir, ailevidir, psikolojiktir.sağlıktır vs.) bırakanlarda var..
Ama gerçekten bunu bırakmak kolay değil; hele de ekonomik kriz geldi, benzin arttı fimotoru bırakıyorum bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Nefes almak gibi bir şey benim için şu anda...düşünemiyorum bile...