[Konya - MT]

a.s dostum Konya Mt pek foruma girmiyor ama nerdeyse her hafta aktiviteler yapıyoruz.

Doğrudur burda motorcular baya hareketlenmeye başladı havalar ısındıkça... En çok hoşuma giden olaysa; Çanakkale Şehitlerini Anma günü için büyük bi konvoy oluşturulmuştu.Nasıl gurur duydum anlatamam :cat:

herkese iyi akşamlar...

Konya- MT selamlar.
aslen bi konyalı olarak şu an ailemin yanında konyadayım. motorla geldim buraya ama geçiridğim ameliyat sonrası şu an iyileşme dönemindeyim ve doğal olarak motor kullanamıyorum ama bu aralar eğer toplanmanız falan olursa arabayla da olsa gelmek isterim...

Konya- MT selamlar.
aslen bi konyalı olarak şu an ailemin yanında konyadayım. motorla geldim buraya ama geçiridğim ameliyat sonrası şu an iyileşme dönemindeyim ve doğal olarak motor kullanamıyorum ama bu aralar eğer toplanmanız falan olursa arabayla da olsa gelmek isterim...

Halâ burdaysanız.
TARİH: 07 HAZİRAN 2009 PAZAR
SAAT: 18:00
YER: Meram Yeni Yolu Evliya Çelebi Parkı
Toplantımız var buyurun gelin bekleriz.:cat:

Selamlar, Arkadaşlar Bende ÇELİK MARTİAN 150 scooter var. Biraz işte görsel modifiye yapma arzusundayım, Şöle ucuzundan :cherry:
Sizin bildiğiniz sticker ( güzel yapıştırmalar olsun ), led lambalar satan yer ! bir kaç adres alabilirmiyim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar