[Adana - MT]

slm arkadaşlar ben yamaha düşünüyorumda CRYPTONMU NOVUOMU YOKSA YBR MI TAVSIYE EDERSINIZ ACA AMA BEN CRYPTONDA KALDIM ABİLERİMİN YINEDE FIKRINI ALIM DEDIM

Getirirsen var :queen:

Birde geziler enduro ağırlıklı (Bazı DL'ler enduromu değilmi karar veremiyorum :queen:)

zafer abi senin tek silindirin gittigi her yere gidecegimden emin olabilirsin.dl melezdir ne endurudur nede naked dir. dl her ikisidir saygılar abi:mrgreen::bounce:

Adana İl Temsilcisi
slm arkadaşlar ben yamaha düşünüyorumda CRYPTONMU NOVUOMU YOKSA YBR MI TAVSIYE EDERSINIZ ACA AMA BEN CRYPTONDA KALDIM ABİLERİMİN YINEDE FIKRINI ALIM DEDIM

merhaba arkadaş,yamaha nouvo,JÖNYUSUF nickli yusuf arkadaşımızda var,ona fikir danışabilirsin.ybr yi bende kullandım.sorunsuz,vitesli,parçası ucuz,şehiriçi için ideal,iddiasız şehirdışı gezileri için de kullanılabilen bir motordur.FORUM'dan GEZİLERİ araştırısan,ybr ile iki kişi+bagaj,4300 km.gezi yapan ve daha dün okuduğum 1700 km.gezi yapan arkadaşlar var.karar senin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam millet.....dün ofis dışında olduğumdan net'e giremedim....şimdi geldim....yettim gari...

Ümit hayırdır birader neler duyuyorum ..... yattımı şimdi bizim hafta sonu kaçamağı....kazanın görünmeyen yüzümü var şimdi yanı...

Son düzenleme:
mustafa abi işte degilmisin sen evdeysen bak sana da cevap hakkı doğdu bi yorum da senden alalım

Benim bahçeye gelin beyler tam anduroluk bir yol....hem hayrına çalışırsınızda biraz....:queen::queen:

Selam veren borçlu çıkıyor valla :salut:
Saati 10 Eurodan başlar ciğerim

mustafa abi işte degilmisin sen evdeysen bak sana da cevap hakkı doğdu bi yorum da senden alalım

Gaflet, delalet ve hatta büyük yanılgılar içerisindesin :queen:
Mustafa abi ile alakası yok konunun :bounce:

ne o bizim grup bölünüyormu endurocular, crosscular, raceciler diye....:cyclopsan

yoksa cumartesiciler pazarcılar diyemi bölünüyor :mrgreen:

Selam veren borçlu çıkıyor valla :salut:
Saati 10 Eurodan başlar ciğerim

:

saati 10 euro mu ????...yani günlük 240 euro....hımmmmm....ben tanyayı çağırayım o daha ucuza gelir ..... hem bahçede çalışmaktan daha fazla işe yarar...::unsure::::139::::159::

muzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo........................

@azgurbuz Olur. Genelde müsaitim. Bu hafta sonu sistem odası taşıyacağım için gidemeyebiliriz ama haftaya olabilir.

@azgurbuz Olur. Genelde müsaitim. Bu hafta sonu sistem odası taşıyacağım için gidemeyebiliriz ama haftaya olabilir.

Taşı taşıda kredi kartıyla emlak vergisini ödeyemedik :salut:
Onları da düzelt bir zahmet elin değmişken.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

saati 10 euro mu ????...yani günlük 240 euro....hımmmmm....ben tanyayı çağırayım o daha ucuza gelir ..... hem bahçede çalışmaktan daha fazla işe yarar...::unsure::::139::::159::

Hayrına dediğin işi biraz aç bakayım ciğerim :silent:

Kayıp Listesi (Bir zahmet karakola fakslayın)

1- Fazerr
2- Endurocu01
3- Hayalet01
4- Qrar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar