[Adana - MT]

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....

hoşgeldiniz ama isminizi hala öğrenemedik.

(fazer)muzafferciğim,canım kardeşim,nerelerdesin,seni,sesini,esprilerini özledik.:salut:

bu aralar biraz nazlı. bi biskrem versem gelirmiisin muzaffer abi

ya zafer abı adımız cıkmıs dokuza ınmez sekıze kazadan sonra degıstım abı ya:))

yapma yaaaa bende senin sadece elinde hasar var biliyorum bak. çok yazık olmuş bak üzüldüm şimdi dağ gibi çocuk. neyse sende kendini sosyal aktivitelere verirsin aklına bile gelmez sonra unutur gidersin.

Adana İl Temsilcisi
İstihdamı devlet bilet destekliyor, en doğal hakkın :queen:

Tekrar değişirsin merak etme :wiinkk:

hoşgeldiniz ama isminizi hala öğrenemedik.

bu aralar biraz nazlı. bi biskrem versem gelirmiisin muzaffer abi

yapma yaaaa bende senin sadece elinde hasar var biliyorum bak. çok yazık olmuş bak üzüldüm şimdi dağ gibi çocuk. neyse sende kendini sosyal aktivitelere verirsin aklına bile gelmez sonra unutur gidersin.

abi ancak bu kadar haklı olabilirsiniz.doğru söze ne denir ?::biggrinn::biggrinn:queen::queen:

bakın kaçtı,online değil artık.

Günaydın Abi :rendeer:Günaydın Adanalı kardeşlerim Hepinize hayırlı işler dilerim..:rendeer:

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....

Hoşgeldiniz. Sizi de aramızda görmek isteriz. Forumun duyuru bölümü ve Adana grubu bölümünden gezilerle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Akşama datlı yokmu yani :salut:

Getirirsen var :queen:

Hoşgeldiniz. Sizi de aramızda görmek isteriz. Forumun duyuru bölümü ve Adana grubu bölümünden gezilerle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Hasanım vallahi pek orada birşey yayınlanmaz oldu. Ben zaten yaz dönemine geçtim; benim için geziler cumartesi günü. Birde geziler enduro ağırlıklı (Bazı DL'ler enduromu değilmi karar veremiyorum :queen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar