soguktan kaynaklaniyor bu durum. hava soguk oldugunda bu motorun calismama gibi bir problemi var. hava az isinsin calisir. sogukta tek care 10 dakika ayak marsi vurmak. bu paraya bu kadar dostum.
slm rodstar kullanan oldumu aranızda ve nasıl tavsiye edermisiniz caracalda düşünüyom kararsızım
ses olarak nasıl ve performans nasıl bi adım önde derken lifan iyimidir sence
satıyon herhalde motorunu caracalı tavsiye edermisin
soguktan kaynaklaniyor bu durum. hava soguk oldugunda bu motorun calismama gibi bir problemi var. hava az isinsin calisir. sogukta tek care 10 dakika ayak marsi vurmak. bu paraya bu kadar dostum.
yardımcı olmuyacaksınız herhalde![]()
Eray adama bir yardımcı ol beaa neredesin :rendeer:
Merhaba caracal kullanıcıları.Ben caracal almayı düşünüyorum ve sizden caracal ın (+) ve (-) yönlerinin neler olduğunu öğrenmek istiyorum.Ve ayrıca bağzı kişilerde kanuni'nin motorlarda kullandığı demirlerin çok kalitesiz olduğunu ve zamanla gevşediği zaman servislerde motor sahiplerinin çıkamakdıklarını söylüyo bunlar doğru mu? Verdiğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler..!!
Bir motoru almadan önce sevmelisin içine sinmeli böyle ön yargı ile bakarsan bir motoru almadan önce aldıktan sonra pişman olursun.Verdiğin parayla bir japon kalitesi bekleme ama vereceğin parayla alabileceginin en iyisini aldıgından emin olEğer kanın ısınmazsa zaten paranda varsa JAPON al .Benden sana tavsiye.
honda yamaha suzuki kawazaki gibi japon malı motosikletler.
caracal mondial asya çelik lifan gibi çok daha ucuzaolan ve diyer tanınmış markalar kaliteli olmayan çin malı motorlar...
ya arkadaşlar benim motor 4300 km de biraz titreşim arttı gibi gelmeye başladı bana. sizce sebebi ne olabilir?
yaw benim caracalım gelmedi hala 1 hafta oldu sipariş vereli. normal mi acaba?
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, yaz geldi, motordan inemez oldum
yanlız işin komiği gittim gezdim yerler hep yakın oldundan halen KM yapamadım.
Ama motor ilk aldıma göre bir hayli kendini topladı, titreşim az, akü topladı, tek basımda çalışıyo, hız alması bile değişti. Şuan dahada seviyorum
Sağa sola haber saldım cebime uygun japon düşünce haber verecekler, o geldiğinde satmayı düşünüyorum bu sebepten uzun yolda yapmıyorum..