arakdaslar mondıalde 150 zat alamıyosanız 150zc alıcaksınız bırakın hs yi 150zc hem şik hem atik
arakdaslar mondıalde 150 zat alamıyosanız 150zc alıcaksınız bırakın hs yi 150zc hem şik hem atik
Merhaba 2. el hs aldım bugün ruhsat işlemi bitti. alan zor bıraktı motoru ama onun demesi neredeyse 1 motor fiyatı parça problemi olmuş.Hepsi servis problemi yüzünden aldıktan 1 ay sonra kranktan ses şikayetiyle süreç başlamış. Yeni balata bozuk denilerek değiştirilmiş falan sonuçta usta olmuş.Bursadayım servislerini öğrenmiş oldum.Buarada çocuk taşımak için özel aparat geliştiren varmı 1 yaşında ve öndeki boşluğa korumalı oturak tarzı birşeye rastlayan varmı.
Kazasız ve cezasız günler dileğimle...
anlamadığın için seni kandırmaya çalışmışlar çünkü motorun arıza yapmadığı sürece motoruna anahtar dahi değdirme çünkü bbir daha randıman vermiyorr motorundan arıza yapmadığı sürece aklınızda bulunsun sonra bu niye böle oldu demeyinn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------
150 zat ve zc olayına gelince 150 zat gemi gib rahat motor ama kayış ve debriyaj düşmanı kasa büyük olduğu için sürekli kayışla debriyajı yiyor ve gitmiyor zc dede hız olayı yok ve çok nazik motor tamammen bayan motoru diyebiliriz 150 hs yi istediğğin yere sok bişi olursa gel ondan sonra konus siz hemen usta olmusunuz be kardeşimm ceza ilker in dediği gibi 150 hs türkiye de scooter modeli olarak en çok satan ve tututalan bir motor ve buna benzer motorlar tabi
arkadaşım asıl hs kayış düşmanı amacım motoru kötülemek değil ama motor 5000 de kayış kopardı 5500 de arka varyötörü dağıttı benim bianchi 10000 ne geldi usta dedi cami duvarına işiyon değişelim şunu ne olur ne olmaz bi açtık kayışın telleri bile çıkmamıştı bunuda göz önünde bulunduralım![]()
arkadaşım asıl hs kayış düşmanı amacım motoru kötülemek değil ama motor 5000 de kayış kopardı 5500 de arka varyötörü dağıttı benim bianchi 10000 ne geldi usta dedi cami duvarına işiyon değişelim şunu ne olur ne olmaz bi açtık kayışın telleri bile çıkmamıştı bunuda göz önünde bulunduralım![]()
merhaba geçen hafta ilk motorumu kırmızı hs mi aldm ilk kazamıda yaptım.Bir viraja fazla hızlı girince yolun bozukluğu aşırı rüzgar ve hız sonucu (+acemilik)yavaşlıyamadım ve merkezkaç etkisi ile beton bariyere yanlamasına vurup birkaç takla attım,motorun sağ aynası kırıldı ve sağ tarafta çizikler oldu bende de iki dirseğim ve sağ dizimde deri sıyrıkları ayrıca baldırımın sağında da ağır bir deri yüzülmesi oluştu(şu an yeni kabuk bağlayıp iyileşmeye başladı)kaskım olmasaydı çok ağır yaralanabilirdim çünkü çok sert çarptım başımı hiç birşey olmadı.Lütfen kask takmadan yola çıkmayın işinizi şansa bırakmayın.ne oldu yaa kimse bişi yazmıyor yokmu bi değişiklik yapan ve ya bir sorunu olan tabi ALLAH SORUN VERMESİN KİMSENİN BAŞINA DEĞİLMİ AMA :bounce:
merhaba geçen hafta ilk motorumu kırmızı hs mi aldm ilk kazamıda yaptım.Bir viraja fazla hızlı girince yolun bozukluğu aşırı rüzgar ve hız sonucu (+acemilik)yavaşlıyamadım ve merkezkaç etkisi ile beton bariyere yanlamasına vurup birkaç takla attım,motorun sağ aynası kırıldı ve sağ tarafta çizikler oldu bende de iki dirseğim ve sağ dizimde deri sıyrıkları ayrıca baldırımın sağında da ağır bir deri yüzülmesi oluştu(şu an yeni kabuk bağlayıp iyileşmeye başladı)kaskım olmasaydı çok ağır yaralanabilirdim çünkü çok sert çarptım başımı hiç birşey olmadı.Lütfen kask takmadan yola çıkmayın işinizi şansa bırakmayın.
banarlı ustam sana iki sorum olacak
1.si süspansiyonlar çok sert en ufak çukurda engebede bütün iç organlarım birbirine giriyor bu normalmi zamanla alışırmı
2.si arka fren motoru tamamen durdurmuyor ön frenle takviyeli olarak durdurabiliyorum lastikler ve motor yeni olduğundanmı acaba ne yapmalıyım
ayrıca ilk defa motor sahibi olan birine ne gibi tavsiyelerin olur. nelere dikkat etmeliyim gerek sürüş gerekse motor aksamı olarak gerçekten acemiyim senin ve diğer arkadaşların tecrübelerine muhtacım.
simdiden ilgilenen ve yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
sevgiler saygılar.kazasız belasız kasklı sürüşler...