- Konu Yazar
coca cola team olarak fotolarımızı eklediğiniz için teşekkür ederiz.
güzel çıkmışız![]()
Size orda ne dediysek o....
coca cola team olarak fotolarımızı eklediğiniz için teşekkür ederiz.
güzel çıkmışız![]()
sizin ajansın adı ne?
aynen yanımda keçeli kalemle geziyorum...
Çağla nerde![]()
ne izmiri len kamil izmite gitti cadı ablan...
cadı bu abiordan izmire geçmiş olabilir kordon buyuna:queen:
ohh gine kopmuş millet:bounce::bounce:
Size orda ne dediysek o....Boy boy fotolarınız var . Yetkililerinizin size eksta prim vermesi lazım bukadar bedava reklama karşılık. :cat::cherry:
bir kaç arkadaş olarak size cola verdiğimiz için kime soru sordunuz bilmiyorum ama anlatmamı istiosanız agacın altında oturuyordunuz kalabalık bır gruptunuz bizim kamyonun hemen yakınındaki ağaçtaydınız hatta toplu olarak fotografımız cekildi..zaten fotolarda bende varım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------
mapp ajans
olum bak cadde bostana geliyorum geliyorum kimse yok...
en sonunda mekana bırakıcam imzamı görüceksiniz...
Size orda ne dediysek o....Boy boy fotolarınız var . Yetkililerinizin size eksta prim vermesi lazım bukadar bedava reklama karşılık. :cat::cherry:
uçuruyo tabi olum kıza öle sorunca yenge seni az kalsın ucurmuyomuydu...
ya bişe dicem... Bende promotörlük yaptım büyük firmalarla çalıştım... bütüngün farklı farklı insanlarla karşılaşıp konuşuyorsunuz...
Madem bizi hatırladınız geldiniz sitemize kayıt oldunuz... Size bizim grubun sorduğu 3 soru vardı Zero ve ambalajı hakkında bu soruları yazabilirmisiniz...
İnternette insanlara inanmak biraz zor oluyor... kusura bakmayın:cat:
çiko esmer arkadaşı başka yerden tanıyorum...
bir kaç arkadaş olarak size cola verdiğimiz için kime soru sordunuz bilmiyorum ama anlatmamı istiosanız agacın altında oturuyordunuz kalabalık bır gruptunuz bizim kamyonun hemen yakınındaki ağaçtaydınız hatta toplu olarak fotografımız cekildi..zaten fotolarda bende varım
ne izmiri len kamil izmite gitti cadı ablan...
hiç sanmıyorum (=
şimdi
o sıcakta muhtemelen herkes ağaç altında oturur..
sizin kamyonun hemen yanında biz değil polisler vardı..
kaç polis vardı peki?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------
mapp ajans
inanmazsın sırf o yüzden internetteyim banucum... :queen::queen::queen:
mapp ajans
ahahah şaka falan mı bu(=
ben karakola gittim en son magandanın teki bana ve arkadasıma saldırdıgı ıcın bır ara polıs kaynıodu orası ıkı tane guvelık vardı ara arada degısıodu sayılar yunuslarda vardı hatta bır arada polısler geldı bızım olay sonrasında.
nasıl geliyorsunuz kardeşim biz cumartesi saat 16:00 dan 20:30 a kadar oradaydık.
coca cola içe içe bir hal olduk:queen::queen::queen::queen:
ayrıca mekan tezcillidir :queen::queen::queen::queen:
Tahmin etmeliydim bay uyuz... :queen: :queen:
Tamam arkadaşlar gerekli cevapları verdi. Artık daha fazla daraltmayın Begüm' ü geldiği gibi hızla kaçacak yoksa aaaaaa.... :mrgreen: :mrgreen:
şimdi
o sıcakta muhtemelen herkes ağaç altında oturur..
sizin kamyonun hemen yanında biz değil polisler vardı..
kaç polis vardı peki?
ahahah şaka falan mı bu(=
ben karakola gittim en son magandanın teki bana ve arkadasıma saldırdıgı ıcın bır ara polıs kaynıodu orası ıkı tane guvelık vardı ara arada degısıodu sayılar yunuslarda vardı hatta bır arada polısler geldı bızım olay sonrasında.
:cat::cat:
Geçmiş olsun diyim o zaman...
ßu arada bende bizden olmadığını düşünüyorum...
cidden yaa sen sponsor olsana bizim içeceklere.. demedi deme acayip reklam yaparız..