[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları

İzmir e gitmişti abi.Deli mavi için.Geldimi bilmiyorum.Forumda bi kaç yazıssı var gelmiş galiba.

ne izmiri len kamil izmite gitti cadı ablan...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 PM ----------

kanka acele etme sayfasında bakarız resimlere nasıl olsa::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::coool::

yok kanka esmer kız tanıdık arıcam bırazdan sorucam...

coca cola team olarak fotolarımızı eklediğiniz için teşekkür ederiz.

güzel çıkmışız:)

hoşgeldiniz....o sizin güzelliğiniz desem hanım vurur beni..demiyorum..ama :queen::queen:

farkettim fotoları görünce şaşırdık açıkcası (=
t:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 PM ----------

arkadaşıma sormam lazım sanırım onun makinası ile çekilmişti varsa hemen gönderirim (=

eeee biz cola için numaramı yapıyonuz sandınız........bizde söz demek demektir işte..:cat::ca

Son düzenleme:
ne izmiri len kamil izmite gitti cadı ablan...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 PM ----------

yok kanka esmer kız tanıdık arıcam bırazdan sorucam...

telefonunu aldım diyosun yani
sen benden önce radara girmişsin abi:queen:

hoşbulduk diyelim.

ya bişe dicem... Bende promotörlük yaptım büyük firmalarla çalıştım... bütüngün farklı farklı insanlarla karşılaşıp konuşuyorsunuz...
Madem bizi hatırladınız geldiniz sitemize kayıt oldunuz... Size bizim grubun sorduğu 3 soru vardı Zero ve ambalajı hakkında bu soruları yazabilirmisiniz...

İnternette insanlara inanmak biraz zor oluyor... kusura bakmayın:cat:

ya bişe dicem... Bende promotörlük büyük firmalarla tanıştım... bütüngün farklı farklı insanlarla karşılaşıp konuşuyorsunuz...
Madem bizi hatırladınız geldiniz sitemize kayıt oldunuz... Size bizim grubun sorduğu 3 soru vardı Zero ve ambalajı hakkında bu soruları yazabilirmisiniz...

:cat:
derin mt....

ya bişe dicem... Bende promotörlük yaptım büyük firmalarla çalıştım... bütüngün farklı farklı insanlarla karşılaşıp konuşuyorsunuz...

bende bir damar soru sormuştum hatırlarsanız :queen:

bir kaç arkadaş olarak size cola verdiğimiz için kime soru sordunuz bilmiyorum ama anlatmamı istiosanız agacın altında oturuyordunuz kalabalık bır gruptunuz bizim kamyonun hemen yakınındaki ağaçtaydınız hatta toplu olarak fotografımız cekildi..zaten fotolarda bende varım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------

sizin ajansın adı ne?

mapp ajans

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar