[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları

coca cola team olarak fotolarımızı eklediğiniz için teşekkür ederiz.

güzel çıkmışız:)

Size orda ne dediysek o....:) Boy boy fotolarınız var . Yetkililerinizin size eksta prim vermesi lazım bukadar bedava reklama karşılık. :cat::cherry:

aynen yanımda keçeli kalemle geziyorum...

Allah bilir keçeli kalemin en kalın uçlusundandır. hemide renkli renkli :p

burdayım :wiinkk:

ne izmiri len kamil izmite gitti cadı ablan...

Allahmı söyletti ne :p

cadı bu abiordan izmire geçmiş olabilir kordon buyuna:queen:

gidicem izmire kısmetse helebi senelik iznime çıkıyım gerisine bakıcaz :mrgreen:

ohh gine kopmuş millet:bounce::bounce:

serseri bunlar serseriii uyma sen onlara :queen:

bir kaç arkadaş olarak size cola verdiğimiz için kime soru sordunuz bilmiyorum ama anlatmamı istiosanız agacın altında oturuyordunuz kalabalık bır gruptunuz bizim kamyonun hemen yakınındaki ağaçtaydınız hatta toplu olarak fotografımız cekildi..zaten fotolarda bende varım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------

mapp ajans

arkadaşlar telaş yapmayın :cat: ben aldım cevabımı o bizden değil

olum bak cadde bostana geliyorum geliyorum kimse yok...
en sonunda mekana bırakıcam imzamı görüceksiniz...

nasıl geliyorsunuz kardeşim biz cumartesi saat 16:00 dan 20:30 a kadar oradaydık.
coca cola içe içe bir hal olduk:queen::queen::queen::queen:
ayrıca mekan tezcillidir :queen::queen::queen::queen:

uçuruyo tabi olum kıza öle sorunca yenge seni az kalsın ucurmuyomuydu...

Allah seni...... :queen: :queen: :queen: :queen:

ya bişe dicem... Bende promotörlük yaptım büyük firmalarla çalıştım... bütüngün farklı farklı insanlarla karşılaşıp konuşuyorsunuz...
Madem bizi hatırladınız geldiniz sitemize kayıt oldunuz... Size bizim grubun sorduğu 3 soru vardı Zero ve ambalajı hakkında bu soruları yazabilirmisiniz...

İnternette insanlara inanmak biraz zor oluyor... kusura bakmayın:cat:

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

bir kaç arkadaş olarak size cola verdiğimiz için kime soru sordunuz bilmiyorum ama anlatmamı istiosanız agacın altında oturuyordunuz kalabalık bır gruptunuz bizim kamyonun hemen yakınındaki ağaçtaydınız hatta toplu olarak fotografımız cekildi..zaten fotolarda bende varım

şimdi

o sıcakta muhtemelen herkes ağaç altında oturur..
sizin kamyonun hemen yanında biz değil polisler vardı..

kaç polis vardı peki?

şimdi

kaç polis vardı peki?

ahahah şaka falan mı bu(=
ben karakola gittim en son magandanın teki bana ve arkadasıma saldırdıgı ıcın bır ara polıs kaynıodu orası ıkı tane guvelık vardı ara arada degısıodu sayılar yunuslarda vardı hatta bır arada polısler geldı bızım olay sonrasında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------

mapp ajans

kız bizzaten hep ağaç altında duruyoz genetik olarak heralde....:queen::queen::queen::queen::queen:

inanmazsın sırf o yüzden internetteyim banucum... :queen::queen::queen:

Tahmin etmeliydim bay uyuz... :queen: :queen:

mapp ajans

Tamam arkadaşlar gerekli cevapları verdi. Artık daha fazla daraltmayın Begüm' ü geldiği gibi hızla kaçacak yoksa aaaaaa.... :mrgreen: :mrgreen:

ben karakola gittim en son magandanın teki bana ve arkadasıma saldırdıgı ıcın bır ara polıs kaynıodu orası ıkı tane guvelık vardı ara arada degısıodu sayılar yunuslarda vardı hatta bır arada polısler geldı bızım olay sonrasında.

:cat::cat:

Geçmiş olsun diyim o zaman...

ßu arada bende bizden olmadığını düşünüyorum...

cidden yaa sen sponsor olsana bizim içeceklere.. demedi deme acayip reklam yaparız..

nasıl geliyorsunuz kardeşim biz cumartesi saat 16:00 dan 20:30 a kadar oradaydık.
coca cola içe içe bir hal olduk:queen::queen::queen::queen:
ayrıca mekan tezcillidir :queen::queen::queen::queen:

geldihimizde sizden orda bir kişi görsek resmini cekicez zaten bi akşamda biz sizi davet ediyoruz kabataş fındıklı park tayız canım benim :rendeer::bounce:

Tahmin etmeliydim bay uyuz... :queen: :queen:

Tamam arkadaşlar gerekli cevapları verdi. Artık daha fazla daraltmayın Begüm' ü geldiği gibi hızla kaçacak yoksa aaaaaa.... :mrgreen: :mrgreen:

aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.

şimdi

kaç polis vardı peki?

Yuuuhhh diyorum başka birşey demiyorum Kadir... ( Emineeeeeeeee.... )

Şaka canım şaka sen bakma bunlara... :rendeer:

:cat::cat:

Geçmiş olsun diyim o zaman...

ßu arada bende bizden olmadığını düşünüyorum...

cidden yaa sen sponsor olsana bizim içeceklere.. demedi deme acayip reklam yaparız..

ben sadece dağıtımda gorev alıorum ..

ama bunu coke ile gorusebılırsınzı sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar