[TEKİRDAĞ MT]7 Haziran Pazar Hıdrellez Şenlikleri Muratlı Buluşması..

Özer sucuk köfte kokusu bugünden gelmeye başladı heeeee :cherry: kaçırılmaması gereken bir organizasyon.

arkadaşlar bende gelmek isterdim ama sedat 57 ve sabri arkadaşımızın motorlarının debriyaj valatası ve bakımları var... onlarla zaman geçirteceğim.... belki başka bir organizasyonda bulusuruz....

istanbuldan gidecek olanlar varsa haberleşlse bence daha güzel olur :cat:

bi aksilik olmazsa 5-6 arkadaş ile bizde gelicez.. inanlı çeşmesini özledim:)

bu hafta biz gelemicez bi dahaki hafta kastro gezisinde görüşmek üzere size iyi eğlenceler :)

Özerim saolsun Lüleburgaz motosiklet kulübü yetkililerimiz sitemizde tüm üyelerimize bilgilendirme mesajı göndermişler organizasyonla ilgili.Lüleburgaz motosiklet kulübü başkanı ibrahime vede başkan yardımcımız tuncay abiye vede genel sekreterimiz ufuğa teşekkür. Yer : MURATLI-Tekirdağ
Hareket Yeri : Altılar BP Benzinliği
HareketTarihi : 07.06.2009
HareketSaati : 12:00
Ek Bilgi : 31. Muratlı Hıdrellez Şenliklerine Muratlı ve Tekirdağ Motosiklet grubu güzel bir organizasiyon yapmış. Geçen hafta bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımızı bizde bu hafta yalnız bırakmayalım. Saat 12.00 teker dönüş saatidir. Lütfen o saatte Altılar BP benzin istasyonunda hazır olalım. Kişi başı 15 TL dir. Yemek Menüsü oldukça uzun....kimse aç kalmayacak yani... Hepinizi bekleriz.

Ünal Restorant Fİyat Listesi; Menü Sabit Fİyatlı Olarak alınmıştır. Sucuk Köfte (2 ad Kasap Köfte) Yogurt SAlata Kola (Şişe) 250 gr Kuzu ÇEvirme Su(Sınırsız) Meyve Çay,Kahve Ve İkramlar... Fiyat;Sadece 15 Lira

Daha fazla detay için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...r-hidrellez-senlikleri-muratli-bulusmasi.html

Son düzenleme:
anlaşşılan istanbuldan eşiyle birlikte gelen yok :(
yanıma yol arkadaşı arıyorumda :D:mrgreen:

Bu konuyla ve bir çok tanıtım olayında çok emeği geçen cansu kardeşimede TEŞEKKÜRLER.:cherry:

anlaşşılan istanbuldan eşiyle birlikte gelen yok :(
yanıma yol arkadaşı arıyorumda :D:mrgreen:

Kısmet olursa, 2 motor 4 kişi olarak saat 10'da, eski muayene istasyonunun ilerisindeki shell'de olacağız. 6 motor daha gelecek, orada buluşacağız.
Beraber ufak ufak gazlarız. :wiinkk:

Henüz GEldim. Konser Alanında Stand kurduk. Tİcaret Yaptım Biraz Şimdi uyuyacagım ama Sanırım Büyük Bİr Organizasyon Olacağız.. Teşekkürler HErkese Bir KEz DAha.. KAzaSız Belasız!!! :)

Kısmet olursa, 2 motor 4 kişi olarak saat 10'da, eski muayene istasyonunun ilerisindeki shell'de olacağız. 6 motor daha gelecek, orada buluşacağız.
Beraber ufak ufak gazlarız. :wiinkk:

kısmetse artık orada buluşuruz :pale:
ben ve eşim e5 ten gideceğiz ama çatalca tarfından geldiğimden silivriden e5 e dahil olacğız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar