[Tekirdağ - MT]

bizim burak kardeşimiz nerelerde ya viliyyyyyyyy nerdesin olum iyiki nikahı yaptın yazılarına hasret kaldık ya

Merhabalar nasılsınız?Özer ağbi dün doğum günü topiği açmış ben bu gün gördüm vallah çok sevindim beeyaa.19'a ayak bastım :mrgreen: yaşlandık artık :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar nasılsınız?Özer ağbi dün doğum günü topiği açmış ben bu gün gördüm vallah çok sevindim beeyaa.19'a ayak bastım :mrgreen: yaşlandık artık :salut:

keşke 19 yaşında olsam,19 milyon Tl de borçlu olsam.
:cat:

arkadaşlar tekirdağ merkezde Gt250'e baktırabileceğim sağlam bir usta varmı bildiğiniz. Karburator gaz ayarı gibi işler için

uleyyynnn nispetmi yapıyon bize
biz 30 a merdiveni dayadık devircez adama bakk :)
doğum günün kutlu olsun kardeşim :rendeer:
aslında ben yine iyiyim bizden de yaşı ilerlemişler var aramızda :p

Teşekkürler Faruk abi :rendeer:

Savaş abi sen öyle dediysen vardır bir hikmeti

Mete abi sağol :rendeer:

Erdinç abi nisbet falan yaptığım yok beya sadece Tekirdağ MT nin daha körpe üyelerindenim.

Teşekkürler İLhan abi Kim sorsa çok var çok var daha diyordum Allahım o günleride gösterecek bana şimdi çağırsalar giderim bunu yürekten söylüyorum.

Bende bugün duydum özer Muratlı da ne festivali ypılıyor + Ebru gündeş geliyormuş galiba :) dogrumudur ? Birde bizim burdakiler bu hafta sonu diyolar sen oralısın kesin bilgiyi senden alalım.

Süleyman abi Özelden cevap veremedim.İnşallah gelirim diye ümit ediyorum ama kısmet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar