Slm arkadaşlar nasılsınız. Bende hep bi şeyler sormak için yazıyorum. ama idare edin. bundan bir hafta önce zincir almak için tavsiye istemiştim sizlerden. En sonunda kavga gürültü zincirimi aldım. D.I.D marka x-ring zincir. o-ring zincirlerden daha iyi olduğunu düşündüğüm için aldım. Neyse zincir konusundaki ayrıntıları ve edindiğim bilgileri daha sonra paylaşacağım. Alınan zincir kadar nerden aldığında önemli çünkü!!!!! Şimdi de bujileri değiştirim diyorum.

bakım kılavuzuda her 8000 de değiştirin diyo ama benim motor 13.000 oldu değiştirmedim. Şimdi her türlü bujiyi almak istemiyorum. bizim motorlara uyacak bujileri bilen var mı. öncelikle üç çeşit buji var sıcak,soğuk,standart daha sonra yapım malzemesine göre bujiler var normal iridyum gibi vb.... bujilerini değiştiren var mı arkadaşlar. yaz gelmeden önce bütün donanımı hazır etmek istiyorum yavvv. yazın gezerken insanın bu tarz şeyleri almak canı istemiyo açıkçası. zincir, buji, arka çanta taşıyıcısı (hala ona sıra gelmedi) vb... bide arkadaşlar benim motoru sitede çocuklar yana yatırmış ufak bi zedelenme var ama kaportaya götürdüm abi kalsın böle dediler fazla belli olmuyo ya da çektirip boyıcaz dediler. boya deyince beynim döndü. Neyse deponun yandaki logodan lazım bi de bana bilen var mıdır? bi de boya olarak ne kullanılır onu da bilmiyorum.