Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar selam...

Evde net olmadığından haftasonu neler oldu bitti haberim olmadı şimdi işyerine gelip okudum geçenleri. Muhterem,Murat ne yaptınız buluşup gezdiniz mi? Valla içim gidiyor katılamıyorum diye.

Murat bende gazyağı arıyorum zincir temizliği için. Cuma akşamı kontrol ettim zinciri, yağı eksik kalmış ama hem gazyağım olmadığından hemde vaktim olmadığından sadece zincir yağıyla yağladım biraz. Eski yağı çıkarıp temizlemem lazım onun içinde PO istasyonlarına gazyağı sormaya başlıyorum etraftaki.

Korayım kardeşim, demek tayinin çıktı ha :pale: Üzülsem mi, senin adına sevinsem mi bilemedim, ama biraz burukluk yok desem yalan olur. O da çok sık görüşemeyeceğiz diye sanırım. Ama merak etme Ayvalık'ta seni bu yaz rahatsız edicez bi haftasonu :p

Orhan gazyağını İzmit' te bende çok aradım.Sonunda tesadüfen buldum.Benim gazyağı aldığım yer sürekli bulundurduğunu söyledi.Sanada alabilirim oradan.

Ayrıca Koray gitmeden, hazırda hafta sonunu boşaltmışken bu hafta sonu buluşalım

Orhan gazyağını İzmit' te bende çok aradım.Sonunda tesadüfen buldum.Benim gazyağı aldığım yer sürekli bulundurduğunu söyledi.Sanada alabilirim oradan.

Ayrıca Koray gitmeden, hazırda hafta sonunu boşaltmışken bu hafta sonu buluşalım

Muratcım valla süper olur kardeşim. Ben bakayım bizim buralara, bulamazsam sana söylerim bir haftasonu gelirsen bu tarafa alırım senden. Hatta dediğin gibi bu haftasonu Korayım kardeşimde gitmeden toplaşsak hep beraber.

Arkadaslar merhaba. Ben de gecen seneden beri gv250 sahibiyim. Havalar duzelince aktif kullanmaya basladım. Yakın zamanda gezilere katılmayı da isterim. Umarım gorusebiliriz:) Forumda gordugum http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm adresinde cdi unitesi gordum. Bu unite bizim motordaki cdi sorununu cozecek olan parca mı? Tek basina siteden getirtsek sorunu cozebilir miyiz? Buradan getirtmek daha ucuz oluyor sanırım. Benim motorda cdi sorunu var, garantiyi coktan asmis durumda, onceki sahibi degistirmemiz. Gerci ben alıstım ama bu sekilde cozulecekse dusunebilirim. Teknikten anlayan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim:)

Arkadaslar merhaba. Ben de gecen seneden beri gv250 sahibiyim. Havalar duzelince aktif kullanmaya basladım. Yakın zamanda gezilere katılmayı da isterim. Umarım gorusebiliriz:) Forumda gordugum http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm adresinde cdi unitesi gordum. Bu unite bizim motordaki cdi sorununu cozecek olan parca mı? Tek basina siteden getirtsek sorunu cozebilir miyiz? Buradan getirtmek daha ucuz oluyor sanırım. Benim motorda cdi sorunu var, garantiyi coktan asmis durumda, onceki sahibi degistirmemiz. Gerci ben alıstım ama bu sekilde cozulecekse dusunebilirim. Teknikten anlayan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim:)

CDI sorunu dediğiniz gaz kesme problemi mi?
Kaç bin devirde gaz kesiyor? Motor hangi yılın üretimi?

Evet gaz kesme problemi. Motorum 2005 model, 4000-5000 devir civarında birkac saniye gaz kesiyor. Her viteste olabiliyor, genelde dusuk viteste gerceklesiyor. Surekli olmamakla birlikte can sıkma ihtimali var:) Gerci ben alıstım ama bu isi cozebileceksem de halletmek isterim.

Son düzenleme:
bteo merhaba, hoşgeldin.

Bahsettiğin sorun 2005 model olan benim motosikletimde de var.iki ay öncesine kadar CDİ unitesini değiştirmeyi düşünüyordum ama artık alıştım ve vazgeçtim gibi.Bu konuda araştırma yaparken alternatif olarak şunuda bulmuştum.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007...94QQihZ007QQitemZ170312916957#ShippingPayment

Hatta o sıralarda Çin' de direk üretim yapan yeri buldum fakat perakende olarak bana 1 adet gönderemeyeceklerini ilettiler.E-bay' daki kargosu ile birlikte yaklaşık 100 $' a maloluyor.Bilgilerin işine yarayacağını umarım.

Evet rebel saol:) Aslında ben de alıstım ama bi taraftan da yaptırabilir miyim diye aklımın bir kosesinde duruyor:) cok masraflı olmayacaksa neden olmasın? normalde 400 tl civarı diye biliyorum, 150 tl ye cozulebilecekse dusunebilirim...

Bu hafta sonu buluşma olursa sende gel hem tanışalım hemde oturup konuşalım.Belki değiştirmeyi düşünebilirim.

Rebel bu haftasonu istanbul dısındayım ama daha sonraki bir gun bulumayı isterim.

bteo hoşgeldin.. buluşmalarda tanışırız umarım kısa zamanda.. orhanım gadaşım gerçekten bu hafta sonu olsan ne kadar sevinirim.. herkes olsun ama.. tüm kadro.. devrim yok burak yok.. sen yok.. tam kadro bi toplansak..

toplanın toplanın.tam kadro toplanın hem de eksik olmasın..

bteo hoşgeldin aramıza.benim motorum 2007 model ve bende de var aynı sorun.ben garanti kağıdını bulamadım.o yüzden garantiden değiştirme işi olmadı.zaten global de tükenmiş durumda.o yüzden alışığım ve memnunum.bu arada benim motor sadece 3.viesteyken 6000 ile 7000 devir arasında yapıyor.o da sürekli değil,10 kullanımda 1 defa falan anca başıma geliyor ve sıkıntı çekmiyorum,alıştım.

bu arada izmirdeki chopper/cruiser fuarına gelecek olan yok mu?

ilker bende alıştım abi o olaya.. bide dediğin gibi çok nadir yapıyor ilk 1 saat içinde sonra olmuyor.. az kaldı ilkerim 1 ay sonra yanındayım abi..

evet motor ısındıktan sonrada nadir olan bu durum iyiden iyiye kayboluyor gibi oluyor.benim hala tek sıkıntım boşa alma durumu.hareket halindeyken çok kolay boşa alıyorum motoru ama durunca motoru boşa almak için en az 2-3 dk uğraşıyorum.yağ değişiminden sonra biraz daha rahatlayacağını umuyorum ama bakalım.

koray abi hayırlısıyla bu yaz görüşelim.ben izin alabilirse hatunla gelmeyi düşünüyorum ayvalığa.yazın gezmek güzel olacak.

gaz kesme olayı bendede nadiren oluyo...motor hala garanti kapsamında ama globalden olduğu için garantiden değiştirmezler sanırım

Koraycım kardeşim. Bu haftasonu bende katılmaya çalışıcam gezi yada toplanma olursa. Hatta benim hanıma da (hala tuhaf geliyo söylemesi :) ) kask-mont felan alırsak haftaiçi birlikte geliriz zaten.

İlkercim benim motorda 2007 model, ama eski sahibi değiştirmiş CDI ünitesini garantiden. Ama boşa alma sorunu bende de var, dediğin gibi hareket halindeyken yada durmaya yakın çok rahat boşa geçiyor fakat durunca bir türlü geçmiyor boşa. Onuda şöyle halledebilirsin kardeş. Durduğun zaman gazı biraz açıp 3500-4000 devir arasında gaz ver ve öyle boşa almayı dene bak göreceksin hemen boşa geçecek :cat:

Muratcım buralarda bir türlü bulamadım şu gazyağından kardeş. Dün akşam 2-3 istasyona sordum ama yok valla. Haftasonuna kadar bulamazsam ve sende bu taraflara gelirsen benim için gazyağı alabilirmisin. Çok sevaba geçer inan :cherry:

merhaba arkadaslar 3 yıldır gv 250 kullanıyorum.askerlik ve okul yüzünden istanbul da pek bulunamıyordum. sorunları aştığımdan dolayı artık aktif bir kullanıcı oldum :) yakın zamanda gezilerde görüşmek üzere tekeriniz yere düz bassın.

Hoşgeldin kimyacı_23, inşallah gezilerde ve buluşmalarda seni de görürüz aramızda :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar