[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bugün saat 17'de ademin oraya bici yemeye gideceğiz.gelmek isteyen olursa,bekleriz.ayrıca haluk hocam da gelecek ve gelenlerin t-shirtlerini verecek.

Adanalı olsun çamurdan olsun şerefsizim kıskanıyorum ortamınızı...asker ocağında kıl kaptığım memlekete sayenizde ısındım tekrar...

Adana İl Temsilcisi
Adanalı olsun çamurdan olsun şerefsizim kıskanıyorum ortamınızı...asker ocağında kıl kaptığım memlekete sayenizde ısındım tekrar...

meteciğim,asker ocağında sana 1-2 kişinin yaptığı yanlışlıktan dolayı,bir bölgenin insanının tamamını aynı değerlendirmek yanlış.o zaman şöyle olurdu:m.ali ağca bir türk terörist ve bütün türkler terörist.o yaşlarda,gençliğinde vermiş olduğu,heyecen ve tecrübesizlikle,hepimiz böyle yanlış değerlendirmelerde bulunuyorduk.ama şimdi birçoğumuz anladık ki,durum değerlendirmesini yanlış yapmışız.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------

barbudos,gökhancığım,iyi ve rahat nöbetler dilerim.:)

Son düzenleme:
abicim bana yanlış yapılmadı aslında...şu Allah kitap küfretme alışkanlıkları vardı ortamımda bölüğümde...mevzu o yani...güzel adamlardı ama her lafın başında bu küfrü duyunca ciklet gibi ister istemez soğudum...hepsidemi aynı olur diye düşündüm ...ben hayatımda bici yemedim bu arada...İstanbulda bici yapan bir yer varmıdır...diyeceğim İstanbuldan kim okuyacakki ki bunu...benden başka salça olan yok bu gruba...:p

M.Özbayrak

Şimdi geldim,hepiniz umarım iyisinizdir Mersin tarafına gelen olmadı bende hanımla harnup altında kulaklarınızı çınlatarak güzel bir kahvaltıya imza atıp geldim iyi akşamlar.

iyi yapmışsın mustafa abi bu hafta herkes fevri tekil takıldı galiba malum biz iş başında olduğumuz için bizi etkilemedi artık önümüzdeki pazar günlerine bakarız

Adana İl Temsilcisi
abicim bana yanlış yapılmadı aslında...şu Allah kitap küfretme alışkanlıkları vardı ortamımda bölüğümde...mevzu o yani...güzel adamlardı ama her lafın başında bu küfrü duyunca ciklet gibi ister istemez soğudum...hepsidemi aynı olur diye düşündüm ...ben hayatımda bici yemedim bu arada...İstanbulda bici yapan bir yer varmıdır...diyeceğim İstanbuldan kim okuyacakki ki bunu...benden başka salça olan yok bu gruba...:p

kardeşim benim,ADANA'ya gel ben sana hergün bici ısmarlayayım.:cat:

Şimdi geldim,hepiniz umarım iyisinizdir Mersin tarafına gelen olmadı bende hanımla harnup altında kulaklarınızı çınlatarak güzel bir kahvaltıya imza atıp geldim iyi akşamlar.

afiyet şeker olsun abi.:wiinkk:

iyi yapmışsın mustafa abi bu hafta herkes fevri tekil takıldı galiba malum biz iş başında olduğumuz için bizi etkilemedi artık önümüzdeki pazar günlerine bakarız

saat 17'den sonra ademin orada toplandık.gelen arkadaşlar oldu.halukcuğum t-shirt örneğini getirdi.teslimat çarşamba toplantısında.bu arada,kızımın,sbs sınavı,c.tesi günü olacağı için,pazar günü,gezi programı yapalım derim.öneriler ?şimdi resimler:

IMG0670A.jpg

IMG0672A.jpg

IMG0673A.jpg

IMG0674A.jpg

IMG0675A.jpg

IMG0676A.jpg

IMG0678A.jpg

IMG0679A.jpg

IMG0680A.jpg

IMG0681A.jpg

IMG0682A.jpg

IMG0683A.jpg

IMG0685A.jpg

IMG0686A.jpg

IMG0687A.jpg

IMG0689A.jpg

IMG0690A.jpg

IMG0691A.jpg

aaabiiiiiii
işçi adamım, garibanım bana kaça olur:bounce:

15 uyarmı :queen:

Romantik abim :cat:

kardeş maşellah iyi eylenmişsiniz.niye beni çağımıyonuz.ayıptır yavvvv

Arkandan hep beraber koştuk ama yetişemedik :salut:

selam arkadaşlar:rendeer:
iş çıkışında ailemide alıp toplantı mekanına gelme niyetindeydim fakat işim çıktığından gelemedik, artık bir dahakine olsun:cat:
bu arada örnek tshirt demişsiniz resim neden çekmediniz gelmeyenlerden olarak bizde böylece görmüş olurduk:bounce:
+ bu arada resimleri çeken arkadaşım biraz biraz daha güzel makina kullansa acaba nasıl olurdu
+ diğer bir arada:mrgreen: antalyadan misafir gelecek deniyordu, ben resimlerde yabancı kimse görmedim:silent: yoksa resimler çekilirken saklambaçmı oynuyorlardı:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------

+ konuyu takip edenler: demirgursel, fazerr+
fazerr abim ne yapıyorsun, yanımızdan kocaman panelvanla geçtinde demedin şu motorunu bagaja atakta benzin yakma ben sizi gezdirim:bounce:, gücendim sana:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar