Selam arkadaşlar 2004 model 30.000 kmde fazer buldum 8.500 tlye sizce nasıl iyimi bu fiyata. yeni kasa..
Takas usulü beliyor bana bende Cbf 250 var. üste 5.000 tl istedi Fazer iyi durumda kazası yok ama yinede bir bilene göstereceğim motosikleti
kazzsı yoksa ve bakımlıysa alet 30000 km cok degil alınır yani hatta fiyat iyi gibi!
sen senin makinanın takastaki bedeline bak eger uygunsa diger alet iyi gibi km yi kafana takma ama motoru bilen bir ustaya goster! aldıgın gibi yagını degistirmeyi unutma lastikler ne durumda ona bir bak bunların hepsi masraf dikkat edin pls!
Tamam bunlara bakarım:rendeer: Benim motosikletin ederi 3.5000 kendimce hesaplayınca 8.500 ediyor..Lastik fiyatları ne kadar bunların :silent:
İyi birşey düşünüyorsan bildigim kadarıyla 800-900 tl
Düzgün kullanımda km ömrü ne kadar oluyor..:cat:
20.000 km civarı
İyi o zaman 20.000 km gidiyorsa :cat:
lastik fiyatı on lastik 370tl arka lastik 470 tl falandı sanırsam:!
fazla söze gerek yok fazer. gerisi hikaye.iyi bir ustaya ve anlayan birine göster motoru
aynı kanıdayım!
korkut 250 bir sayfa önce aynı şeyleri sordun ve üyelerde gerekli cevabı verdiler. Tekrar aynı soruyu neden soruyorsunki:silent:

slmlar herkeze arkadaslar yarın fazerimin yagını degistirmeyi planlıyorum yag filtresini
http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=2447&k_id=177&kn=Performans+%DCr%FCnleri
adresinden aldım
yag olarakta arkadasımın daha once 600rr ı icin aldıgı ama kullanmadıgı yagları kullanıcam nasıldır bu yaglar?
Sonunda aldın demek.Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle
Bu arada hani fotolar. Kaç model kaç km de vs. vs.![]()
Bende katıldım Fazerimla aranıza arkadaşlar.
hayırlı olsun güle güle kazasız günlerde kullan...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın....
Motosikleti: Mondial 151 RS ve Yamaha Fz6 Fazer
Kan Grubu: O Rh+
Hayırlı olsunda nette ne işin var hocam :mrgreen:
Fazer alacam da bu güzel havada üzerinde olmayacam![]()
Bende katıldım Fazerimla aranıza arkadaşlar.
hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...