[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,geçenlerde crosçuların toplantı yaptıkları,balcalının arkasında bir yer var. orada ileki bir tarihte,kısır yapılabilir.orayı bilen var mı? ben kendilerine sordum:balcalıya girerken sağa,ilerden menekşe köyüne doğru sola dönülüyormuş,ben bilmiyorum,bilen varmı?

tatlı su motorsucu olmaktansa kısa mesafe motorcusu olmayı tercih ederim :p

muzocum sahibindene bir bak RT 125 hyosung bence daha sağlam az bir farkla sağlam bir makine al derim,

13771720 ilan numarası

Bu ilanı görmüştüm, ama bütçem bunu kaldırmaz, ilgin için teşekkürler :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------

arkadaşlar,geçenlerde crosçuların toplantı yaptıkları,balcalının arkasında bir yer var. orada ileki bir tarihte,kısır yapılabilir.orayı bilen var mı? ben kendilerine sordum:balcalıya girerken sağa,ilerden menekşe köyüne doğru sola dönülüyormuş,ben bilmiyorum,bilen varmı?

Bilmiyoruma ama bilenlere sorarız, camcı adem ve burcu da ordaydı onlar bize yardımcı olur :cat:

abi sorman ayıp ben bilmezsem kim bilecek:cat:
Bilmiyoruma ama bilenlere sorarız, camcı adem ve burcu da ordaydı onlar bize yardımcı olur :cat:

ayıp oluyor ama ben varım diyorum daha sorma derdine düşüyorsunuz:bounce:
kızıyorum bak hocam:farao:
:queen: :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------

Gürselim kamp konusuna gelince bu hafta sonu işim var diye ertelemeye çalışıyorum be kardeşim yaw....anlamadınmı...Yoksa ben de kışın kamp yaptım biliyorum....

....
neeee bilim abi dalgıç adamsın, birkaçta balık vurdunmu yanınada bişeyler açtıkmı ooooooooooooooooohhhh:mrgreen:
-erteleyinde bende geleyim şu kampa,geçen sefer tadı damağımızda kaldı.
.

haziran gibi düşününde bizde gelelim, o aralar duruş var gibi, anlayacağınız boş gezenin boş kalfası misali:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dalarız be gürselime bak ....sen merak etme balıklar benden sen rakıları ayarla...muzo sende bahçeden yeşillik getirirsin...salata için ...allllaaaaaaaahhh...geriye kalanlarda yerler artık....:cat::cat::cat:

Adana İl Temsilcisi
haziran gibi düşününde bizde gelelim, o aralar duruş var gibi, anlayacağınız boş gezenin boş kalfası misali:queen:

-eveeeet,haziran 15 ten sonra kampa,bende katılırım.:cat:

Dalarız be gürselime bak ....sen merak etme balıklar benden sen rakıları ayarla...muzo sende bahçeden yeşillik getirirsin...salata için ...allllaaaaaaaahhh...geriye kalanlarda yerler artık....:cat::cat::cat:

-hüseyinciğim ben balık yiyemem,bana da denizden sucuk veya kuşbaşı vururmusun.:queen::queen::queen:

-hüseyinciğim ben balık yiyemem,bana da denizden sucuk veya kuşbaşı vururmusun.:queen::queen::queen:

vurmammı Bora abi ayıpsın....hatta ortaya karışık ızgara vurim sonrada oltayla humus yakalarız.....iki dubleden sonra her şey olur abi sen merak etme....Ümitimizi ve fazer muzaffer abimide unutmayalım ama ...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

Muzo kadeşimede bi nargile vurdummu keyfe bak be ...dimi muzaffer

vurmammı Bora abi ayıpsın....hatta ortaya karışık ızgara vurim sonrada oltayla humus yakalarız.....iki dubleden sonra her şey olur abi sen merak etme....Ümitimizi ve fazer muzaffer abimide unutmayalım ama ...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

Muzo kadeşimede bi nargile vurdummu keyfe bak be ...dimi muzaffer

haklısın ama 15-17 haziran istanbula gidiyorum, kısmet olursa size katılırım :cat:

mt

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar maşallah neşeniz yerinde Allah bozmasın,uzun zamandır klavye arızalı olduğu için yazamıyordum Ahmet Gökçe kardeşimiz bir takım aksilikler yaşamış öncelikle ona geçmiş olsun dileklerimizi iletirken biran önce aramıza sağ salim katılmasını dilerim.Hepinizi öpüyor hayırlı akşamlar diliyorum bay.

ahmet abiyi biraz önce aradım herkesee çok selamlarını söyledi. çelik korse ile 40 gün yatması gerekiyormuş ama o 15 yatsan da olur diyen bir doktor arıyor. tanıdık varmı diye de soruyor. bilgnize.

slm arkadaşlar.ben forumda yeniyim.motosiklet almayı düşünüyorum.hangi markayı tavsiye edersiniz.bu arada adanadan yardımcı olacak arkadaş varmı aranızda.şimdiden tşk ederim.not : hesaplı olursa iyi olur.

BMW ler hariç onlar Borusana gidiyor...[/QUOTE]

muzo ne etmişin öle türkiyede bazı markaları kullanırken dikkat etmek lazım! borusan derken:queen::queen::pr:

denizin içinde yoksa marketmi açıldı sucukla kuşbaşı siparişi veriyorsun bora abi.:queen::queen::queen:

bu arada bora abi çocukların gireceği sınavda şimdiden başarılar diliyorum. allah zihin açıklığı versin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar