Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

hımmm.....

valla hocam o kadarını bilemicem...

ama benim amca oğlu cerrah... o besmeleyle giriyor,onu biliyorum:)

sinirim çok fena bozuk korkut. beyni yamuk yerleştirmişler ve mecburen bir ameleyat daha olmak zorun da
bu nasıl iş ya bu nasıl doktorluk

muratla konuştuk az önce sesi çok kötüydü. yarın oda bi ameleyata daha giricekmiş. ama tülaydan bahsederken üzüntüsünü anlatamam size

:pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Bu nedir şaka gibi :pr::pr:
Bana böyle birşey olmadığını söyleyin ...

Nefret ediyorum hastanelerden :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah be kardeşim ben bu gün uyarmadım mı o hastane yeterlimi o tür ameliyatlara diye,44 yaş tecrübesi bunlar, yazacak çok şeyim varda susayım daha iyi
Kendi kardeşim gibi dua ediyorum ,inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerl alırız Yüce rabbimiz kuvvet versin şifa versin en kısa zamanda sevgili kardeşimize

:pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Bu nedir şaka gibi :pr::pr:
Bana böyle birşey olmadığını söyleyin ...

Nefret ediyorum hastanelerden :pr:

keşke şaka olsaydı keşke........

ah be kardeşim ben bu gün uyarmadım mı o hastane yeterlimi o tür ameliyatlara diye,44 yaş tecrübesi bunlar, yazacak çok şeyim varda susayım daha iyi
Kendi kardeşim gibi dua ediyorum ,inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerl alırız Yüce rabbimiz kuvvet versin şifa versin en kısa zamanda sevgili kardeşimize

profosörler girmiş bide ameleyata nasıl profösör oldularsa artık

Amin İnşallah dualarımız kabul olur.

Doktorların %90 insan kasabı.Ben dedemi kaybettiğimde adam 2cümle kurdu birincisi başınız sağolsun 2.si hemşireye morga haber ver yer ayırttır:pr::salut:

Yeni gördüm konuyu, benim kanım 0 rh+
aranan kan olarak bu yazılmış..

ÇANAKKALE bölgesinde ise kazazedeler, elimden geleni yapmaya çalışırım,

Son düzenleme:
tamam iletiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 AM ----------

www.sakaryamotosiklet.com adresinde konu hakkında başlık açılmıştır..Bilgilerinize..

Moderatör
Murat'la 1-2 saat önce görüştüm, Murat iyi, Tülay ise gözleriyle tepki verebiliyormuş ama bilinci hala yerinde değil. Arkadaşlar başınıza gelmeden, yada çok değerli bir dostunuzun, evinize misafir ettiğiniz, misafiri olduğunuz birinin başına gelmeden anlamıyor insan kazanın ciddiyetini. Dualarınızı esirgemeyin, ALLAH büyük, inşallah ikiside en kısa zamanda yine gelecekler Yalova'ya sapasağlam. Bilecik'e gitmeseler bize geleceklerdi, Murat deniz sezonunu açalım ben denize girmek istiyorum diye haykırıyordu, Tülay'da gidelim bee soğuk moğuk gireriz diyordu.. Ama gelmediler işte.!!

Murat'la 1-2 saat önce görüştüm, Murat iyi, Tülay ise gözleriyle tepki verebiliyormuş ama bilinci hala yerinde değil. Arkadaşlar başınıza gelmeden, yada çok değerli bir dostunuzun, evinize misafir ettiğiniz, misafiri olduğunuz birinin başına gelmeden anlamıyor insan kazanın ciddiyetini. Dualarınızı esirgemeyin, ALLAH büyük, inşallah ikiside en kısa zamanda yine gelecekler Yalova'ya sapasağlam. Bilecik'e gitmeseler bize geleceklerdi, Murat deniz sezonunu açalım ben denize girmek istiyorum diye haykırıyordu, Tülay'da gidelim bee soğuk moğuk gireriz diyordu.. Ama gelmediler işte.!!

inş bir an önce aramızda olucaklar kardeşim dualarımız onlarla:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar