kimler çekermi?
Doktorlar ve ameliyata giren personel....
kimler çekermi?
sinirim çok fena bozuk korkut. beyni yamuk yerleştirmişler ve mecburen bir ameleyat daha olmak zorun da
bu nasıl iş ya bu nasıl doktorluk
muratla konuştuk az önce sesi çok kötüydü. yarın oda bi ameleyata daha giricekmiş. ama tülaydan bahsederken üzüntüsünü anlatamam size
r:
r:
r:
r:
r:
r:
Bu nedir şaka gibir:
r:
Bana böyle birşey olmadığını söyleyin ...
Nefret ediyorum hastanelerdenr:
ah be kardeşim ben bu gün uyarmadım mı o hastane yeterlimi o tür ameliyatlara diye,44 yaş tecrübesi bunlar, yazacak çok şeyim varda susayım daha iyi
Kendi kardeşim gibi dua ediyorum ,inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerl alırız Yüce rabbimiz kuvvet versin şifa versin en kısa zamanda sevgili kardeşimize
ah be kardeşim ben bu gün uyarmadım mı o hastane yeterlimi o tür ameliyatlara diye,44 yaş tecrübesi bunlar, yazacak çok şeyim varda susayım daha iyi
Kendi kardeşim gibi dua ediyorum ,inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerl alırız Yüce rabbimiz kuvvet versin şifa versin en kısa zamanda sevgili kardeşimize
Yeni gördüm konuyu, benim kanım 0 rh+
aranan kan olarak bu yazılmış..
ÇANAKKALE bölgesinde ise kazazedeler, elimden geleni yapmaya çalışırım,
teşekkürler soner
tülay sakarya devlet hastanesinde yatıyo malesef
Cadı haberdar et beni iki gün yokum nette.:cat:
Muratın cep telefonunu bilen var mı ?
tamam iletiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 AM ----------
www.sakaryamotosiklet.com adresinde konu hakkında başlık açılmıştır..Bilgilerinize..
profosörler girmiş bide ameleyata nasıl profösör oldularsa artık
Murat'la 1-2 saat önce görüştüm, Murat iyi, Tülay ise gözleriyle tepki verebiliyormuş ama bilinci hala yerinde değil. Arkadaşlar başınıza gelmeden, yada çok değerli bir dostunuzun, evinize misafir ettiğiniz, misafiri olduğunuz birinin başına gelmeden anlamıyor insan kazanın ciddiyetini. Dualarınızı esirgemeyin, ALLAH büyük, inşallah ikiside en kısa zamanda yine gelecekler Yalova'ya sapasağlam. Bilecik'e gitmeseler bize geleceklerdi, Murat deniz sezonunu açalım ben denize girmek istiyorum diye haykırıyordu, Tülay'da gidelim bee soğuk moğuk gireriz diyordu.. Ama gelmediler işte.!!