34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

şurdan bana biri haber versede buldum gördüm dese ya çıldıracam valla
ben bidaha nasıl motor alıcam abicim :salut:

Turgay, maddi şeyler yerine gelir.. öyle yada böyle gelir.. Sana bişey olmadığına şükrediyoruz.. Yerine gelmeyecek şeyler var unutma.. :rendeer:

kanka merak etme bulucaz senin motoru olum...
helal mal mutlaka karşılaşıcaz...
sende beni her aradığında aha lan bulundumu oluyorum...

vala çok üzüldüm bu tarz motorları hep çalıyolar kimse kimseninde gözünün yaşına bakmıyo keşke daha fazla önlem alsaydın inşallah bulunur kolay kolay alınmıyo dediğin gibi özellikle helal parayla alınmışsa alan şrszden çıkar açısı merak etme vala başıma gelse düşünemiyorum ne halde olurum canını sıkma ama cana geliçegine mala gelsin her işte bir hayır vardır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 PM ----------

bence bulunacak demedi deme... Varmısın bahse ibrahim?

ne hikmetse benim içimdende bi ses motor bulunucak diyo

vala çok üzüldüm bu tarz motorları hep çalıyolar kimse kimseninde gözünün yaşına bakmıyo keşke daha fazla önlem alsaydın inşallah bulunur kolay kolay alınmıyo dediğin gibi özellikle helal parayla alınmışsa alan şrszden çıkar açısı merak etme vala başıma gelse düşünemiyorum ne halde olurum canını sıkma ama cana geliçegine mala gelsin her işte bir hayır vardır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 PM ----------

ne hikmetse benim içimdende bi ses motor bulunucak diyo

inş kardeş bütün temennimiz canımıza gelmemesi zaten
hayırlısıyla buluruz

görkem 15-20 dkk sonra geliyorum dedi arkadaşlar TURGAY abiiiii neoluyo sana ya sıkma kendini avcılarda 1 saatlik işimiz var sonra gelicez bayrampaşaya ömer abi ile de konuştum sen canını sıkma anasını sattımının yerinde bulucaz inş bekle az bi geleyim konuşacakalrımız var !!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------

bence bulunacak demedi deme... Varmısın bahse ibrahim?

bahsi kazanırsam abimide vururum senide ama hadi bakalım :) :queen: :queen: :queen:

görkem 15-20 dkk sonra geliyorum dedi arkadaşlar TURGAY abiiiii neoluyo sana ya sıkma kendini avcılarda 1 saatlik işimiz var sonra gelicez bayrampaşaya ömer abi ile de konuştum sen canını sıkma anasını sattımının yerinde bulucaz inş bekle az bi geleyim konuşacakalrımız var !!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------

bahsi kazanırsam abimide vururum senide ama hadi bakalım :) :queen: :queen: :queen:

fazla erken gelmeyin çocuklar işyanideyim ben şuanda çağırdılar bıdı bıdı olayı yane

GünceL.
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar