34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

güncel kalsın...
ben de çaldırmıştım ve nasıl bir duygu çok iyi anlayabiliyorum...

daha önce de fikir vermişler güvenlik kameraları hakkında ama ben olsam o sokakların çıktığı çıkabileceği her türlü dükkan kuyumcu vs vs ne varsa hepsini dolanırdım. Zaten dolanmışsın görmüşsünüz de görüntüleri... gözümden kaçmış o mesaj...

zira kendi motorumu bulmak için köy bastık resmen ve bulduk sonunda. ama bizde yakalanan sanık vardı o gece onlardan yola çıktık.
senin de tek şansın bir kamera veya bir görgü tanığı.

umarım bulunur hemen...
çok çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
BEN BİR İLAN HAZIRLADIM A4 KAĞIDA BUNU tüm trafik polislerine emniyete falan versek bi yardımı dokunurmu acaba ya?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 PM ----------

ben onu avcılarda geçerken görsem ah bi anasını tik... rm onun sen merak etme biyere gidicek hali kalmaz zaten de ah işte bi görsem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

evet arkadaşlar isteyen kaydedip çoğaltsın düzenlemeler yapsın laletten yaptım gece gece işte

ilanı güncel tutun da yazıcısı olanlar vs çıktı alıp trafik polislerine dağıtsınlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 AM ----------

ben yatar yarın iş beni bekelr ooff of bitmedi gitti şu eğitim süresi ah bi motora geçsem rahatlıyacam da Kader kısmet işi bakalım gün ola devran döne

turgay abi motoru çalıştırmadanmı götürmüşler yoksa ileride bir yerde çalıştırmışlarmı bir bilgi varmı bu konuda

motoru çalıştırmadan caddenin başına itiklediler sonrası kamerada görünmüyor

büyük ihtimalle caddede araca atma olasılığı yüksek

abi geçmiş olsun inş hemen bulunur.ya arkadaşlar nedir su hırsızlardan ceçtigimiz yatarken huzurlu yatamayacakmıyız ya acaba motor çalındımı diye düsünecegiz yeter valla ben böyle haber dymaktan bıktım:pr:

diğer kendi geldikleri motor nasıl bişey.. sanırım ilk olarak motorla geliyorlar daha sonrada yaya olarak geliyorlar.. peki başka ipucları varmı

diğer kendi geldikleri motor nasıl bişey.. sanırım ilk olarak motorla geliyorlar daha sonrada yaya olarak geliyorlar.. peki başka ipucları varmı

insanların tipleri hatta resimleri olsa süper olacak bu arada görkem yarın işin yoksa sağlam parça alımsatım işleri yapanlara güzel bi ailan hazırlayıp dağıtıyosun oky ?? resimli olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

abi geçmiş olsun inş hemen bulunur.ya arkadaşlar nedir su hırsızlardan ceçtigimiz yatarken huzurlu yatamayacakmıyız ya acaba motor çalındımı diye düsünecegiz yeter valla ben böyle haber dymaktan bıktım:pr:

o hırsızlara ben bi çektircem :lllll dünyayı anasından görücek sonra

inşallah tez zamanda bulunur.

bu arada bu çalıntı motor konu başlıkları misafir üyelere yasak mı yapılsa hırsızın okumaması açısından. nasıl olur
şimdi birimiz inşallah motoru görür bu sefer hırsız hemen kaçar o mahalleden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qünceL.
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

qünceL.
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

:cat:.........................GÜNCELL...............:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle umudunu yitirmiyceksin ihtimal var buluna bilir , şimdi yazılacak şey bulamıyorum buraya yani insanlar böyle ''KAHPE'' bi işten para kazanıp insanları magdur durumda bırakıp hala gönülleri rahat aramızda yaşıyolar inanılmaz bişey , bu başlık her açıldıgında acayip derece sinirlerim bozuluyo ,ama sanki bu seferde bulunucak gibi bi his oluştu bende bütün mesajları okuyunca ,umudu yitirme kardeşim .

turgay cok gecmiş olsun ya gece 3 te okuyup şaka yapıon sandımda rahatsız ettim onun içinde kusura bakma ayrıca, bu motor benzinsiz calıstırılmaz sonucta benzinliklere falanda çalıntı ilanı verilebilir sitedeki herkes 5 er tane cıktı alıp etrafındaki benzinliklere dagıtabilir mesela!!! duam odur ki tez vakitte musalla taşından önce bnm önüme düşer bu şerefsiz hırsızlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar