- Konu Yazar
herşey bıraktığımız gibimi kanka...ale:
her$ey sana bagli , istersen simdi bi topic acayim bi daha madara edeyim kampanakafa'yi
herşey bıraktığımız gibimi kanka...ale:
kanka emin ol hiçbirşey bıraktığımız gibi değil...mesela Gültekin Bey'la sanal ilişkilerime son verdim...çok alıngan ve hassas davranıyor... bu saatten sonra ona bişey yazmam sende benim adım geçmeden yazacaksan yaz lütfen...ok...
Bora desen artiz oldu başımıza...vakit ayıramıyomuş bize...çalışıyo adam şimdi ne diyelim ...ale:
alp tunay da İzmir Mt de ağır abi oldu...söz sahabısı...bizle adı geçsin istemiyor bir seviyesi var...bizde seviye hak getire...
taygır desen benim komşu oldu onla irtibat kopmadı ama memur olduğundan siteye fazla takılamıyor onuda kaybettik düşün...hem motoruda yok...çiz üzerini...
kaldıkmı iki kırık başbaşa...![]()
her$ey sana bagli , istersen simdi bi topic acayim bi daha madara edeyim kampanakafa'yisekenlerde bora ile taygir'a girer
:queen:
aşağılarda yakalarsam motorunu da göbeğini de çizecem seninayu_maya' Alıntı:taygır desen benim komşu oldu onla irtibat kopmadı ama memur olduğundan siteye fazla takılamıyor onuda kaybettik düşün...hem motoruda yok...çiz üzerini...
Ulen bakımsız rus tarzanı..... Taaa ordan bile kaşıntın tutuyor.... :bounce: Denk dur..Bak kankan nası kuzu oldu.... :wiinkk::wiinkk:
tek başıma yeterim hepinize ama teker teker gelin![]()
Ulen bakımsız rus tarzanı..... Taaa ordan bile kaşıntın tutuyor.... :bounce: Denk dur..Bak kankan nası kuzu oldu.... :wiinkk::wiinkk:
Günaydın millet..:rendeer:
aşağılarda yakalarsam motorunu da göbeğini de çizecem senin
hem uzaklarda da olsa bir motörüm var benim
atış menzilimizde olduğundan tırsıyor yavrucak
açılmaktan kastın ahlakımızın bozulmasıysa Allah nasip etmesinyazı işlerinde süt dökmüş kedi gibisin ya Anadolu Erkeği...sen ne zama açılıcan onu di bakam...yani klavyede yazdığın gibi nasıl aslan kesilicen sütoğlan...:cherry:
sana benim paf takimdan oyuncu gonderiyorum , onlar oyalansinlar seninletek başıma yeterim hepinize ama teker teker gelin![]()
sana alp abi yazinca gelmiyosun cvp yazmaya , ama kampanakafa yazinca aninda şıppUlen bakımsız rus tarzanı..... Taaa ordan bile kaşıntın tutuyor.... :bounce: Denk dur..Bak kankan nası kuzu oldu.... :wiinkk::wiinkk:
gorende tarkan'in kurdu sanacak :queen::queen:yok, dik durmaktan bahsediyorsan, aslan dediğin yanımızda süt dökmüş kedidir bre gafil :ala::
açılmaktan kastın ahlakımızın bozulmasıysa Allah nasip etmesin
yok, dik durmaktan bahsediyorsan, aslan dediğin yanımızda süt dökmüş kedidir bre gafil :ala::
sana benim paf takimdan oyuncu gonderiyorum , onlar oyalansinlar seninledikkat et bu aralar kacak iscileri deport ediyolarmis , senide deport etmesinler cakma romen
sana alp abi yazinca gelmiyosun cvp yazmaya , ama kampanakafa yazinca aninda şıpp![]()
gorende tarkan'in kurdu sanacak :queen::queen:
Len bakımsız rus tarzanı..Görmeyeli kı..n kalkmış.... (avatarın öyle..)
Hade toplaşın da gelin....Tek tek eziliyorsun...
![]()
İstanbul seninde büker merak etme...hatta öyle bükerki L olmuş .omalmış vaziyette hazır kıta bekletir adamı bu memleket...Samsında kendi çöplüğünde ötersin bıt bıt...burda öttürürler adamı...:cherry:
çekme beni polemiğe , gelmemLen bakımsız rus tarzanı..Görmeyeli kı..n kalkmış.... (avatarın öyle..)
Hade toplaşın da gelin....Tek tek eziliyorsun...
![]()
bu pehlivan güreşe hiç doymayacakeh Alp ne güneş görmeyen yerlerinde ne de kafanda tüyy ve kıl kalmamış...kalanlarda ağarmış halen poponun üzerine oturup köşene çekilmeyip burda son nefesini vermeni izlememizi istiyorsun...![]()
bükebileceklerini anladığım vakit bırakır kimliği dönerim köyüme, ilerisini midem kaldırmaz.
bu da iki resim arasındaki farktır :cherry:
bencede memleketine dön artık tayin mayin bağlantılarını kullan yem olma buralarda ...