iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

kanka emin ol hiçbirşey bıraktığımız gibi değil...mesela Gültekin Bey'la sanal ilişkilerime son verdim...çok alıngan ve hassas davranıyor... bu saatten sonra ona bişey yazmam sende benim adım geçmeden yazacaksan yaz lütfen...ok...

Bora desen artiz oldu başımıza...vakit ayıramıyomuş bize...çalışıyo adam şimdi ne diyelim ...:pale:

alp tunay da İzmir Mt de ağır abi oldu...söz sahabısı...bizle adı geçsin istemiyor bir seviyesi var...bizde seviye hak getire...:p

taygır desen benim komşu oldu onla irtibat kopmadı ama memur olduğundan siteye fazla takılamıyor onuda kaybettik düşün...hem motoruda yok...çiz üzerini...:p

kaldıkmı iki kırık başbaşa...:p

kanka emin ol hiçbirşey bıraktığımız gibi değil...mesela Gültekin Bey'la sanal ilişkilerime son verdim...çok alıngan ve hassas davranıyor... bu saatten sonra ona bişey yazmam sende benim adım geçmeden yazacaksan yaz lütfen...ok...

Bora desen artiz oldu başımıza...vakit ayıramıyomuş bize...çalışıyo adam şimdi ne diyelim ...:pale:

alp tunay da İzmir Mt de ağır abi oldu...söz sahabısı...bizle adı geçsin istemiyor bir seviyesi var...bizde seviye hak getire...:p

taygır desen benim komşu oldu onla irtibat kopmadı ama memur olduğundan siteye fazla takılamıyor onuda kaybettik düşün...hem motoruda yok...çiz üzerini...:p

kaldıkmı iki kırık başbaşa...:p

lem , gunduz gunduz iyi moral verdin bana :pr::pr:

ahanda ben varım yeni ganga gangalıkm ücretlidir ona göree:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
her$ey sana bagli , istersen simdi bi topic acayim bi daha madara edeyim kampanakafa'yi :p sekenlerde bora ile taygir'a girer :p:p:queen:

Ulen bakımsız rus tarzanı..... Taaa ordan bile kaşıntın tutuyor.... :bounce: Denk dur..Bak kankan nası kuzu oldu.... :wiinkk::wiinkk:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ayu_maya' Alıntı:
taygır desen benim komşu oldu onla irtibat kopmadı ama memur olduğundan siteye fazla takılamıyor onuda kaybettik düşün...hem motoruda yok...çiz üzerini...
aşağılarda yakalarsam motorunu da göbeğini de çizecem senin:p
hem uzaklarda da olsa bir motörüm var benim:p

Ulen bakımsız rus tarzanı..... Taaa ordan bile kaşıntın tutuyor.... :bounce: Denk dur..Bak kankan nası kuzu oldu.... :wiinkk::wiinkk:

atış menzilimizde olduğundan tırsıyor yavrucak

tek başıma yeterim hepinize ama teker teker gelin:p

tek başına sen kola şişesinin kapağını açamazsın mokoko Borucan.....:p

kuzu derken...:bounce:

sırf motosiklet konusunda tecrübelerine saygım var kelaynağım...:queen:

Günaydın millet..:rendeer:

günaydın komşi...bir taraf seç cepheye katıl...ama arada kalma arada kalanın sonu iyi değil...:queen:

aşağılarda yakalarsam motorunu da göbeğini de çizecem senin:p
hem uzaklarda da olsa bir motörüm var benim:p

atış menzilimizde olduğundan tırsıyor yavrucak

yazı işlerinde süt dökmüş kedi gibisin ya Anadolu Erkeği...sen ne zama açılıcan onu di bakam...yani klavyede yazdığın gibi nasıl aslan kesilicen sütoğlan...:cherry:

Motosikleti
yazı işlerinde süt dökmüş kedi gibisin ya Anadolu Erkeği...sen ne zama açılıcan onu di bakam...yani klavyede yazdığın gibi nasıl aslan kesilicen sütoğlan...:cherry:
açılmaktan kastın ahlakımızın bozulmasıysa Allah nasip etmesin
yok, dik durmaktan bahsediyorsan, aslan dediğin yanımızda süt dökmüş kedidir bre gafil ::pala::

tek başıma yeterim hepinize ama teker teker gelin:p
sana benim paf takimdan oyuncu gonderiyorum , onlar oyalansinlar seninle :p dikkat et bu aralar kacak iscileri deport ediyolarmis , senide deport etmesinler cakma romen :p
sana alp abi yazinca gelmiyosun cvp yazmaya , ama kampanakafa yazinca aninda şıpp :p
yok, dik durmaktan bahsediyorsan, aslan dediğin yanımızda süt dökmüş kedidir bre gafil ::pala::
gorende tarkan'in kurdu sanacak :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Len bakımsız rus tarzanı..Görmeyeli kı..n kalkmış.... (avatarın öyle..:p)

Hade toplaşın da gelin.... :p Tek tek eziliyorsun...:)

açılmaktan kastın ahlakımızın bozulmasıysa Allah nasip etmesin

yeme bizi Allahın memuru...yediklerinden sonra cehenneme bile kabul edilmeyeceksin...:queen:Anadolu erkeğiyim safım kötülüğe hayır nidalarıyla milleti kandırıyosun sonra gelsin cukka...:p İstanbul seninde büker merak etme...hatta öyle bükerki L olmuş .omalmış vaziyette hazır kıta bekletir adamı bu memleket...Samsında kendi çöplüğünde ötersin bıt bıt...burda öttürürler adamı...:cherry:

sana benim paf takimdan oyuncu gonderiyorum , onlar oyalansinlar seninle :p dikkat et bu aralar kacak iscileri deport ediyolarmis , senide deport etmesinler cakma romen :p

sana alp abi yazinca gelmiyosun cvp yazmaya , ama kampanakafa yazinca aninda şıpp :p

gorende tarkan'in kurdu sanacak :queen::queen:

maşallah nazar değmesin...öğrencimdir yakınimdir...:pbenden feyz kaptı biraz dergahta abileri...:bounce:

eh Alp ne güneş görmeyen yerlerinde ne de kafanda tüyy ve kıl kalmamış...kalanlarda ağarmış halen poponun üzerine oturup köşene çekilmeyip burda son nefesini vermeni izlememizi istiyorsun...:p

Motosikleti
İstanbul seninde büker merak etme...hatta öyle bükerki L olmuş .omalmış vaziyette hazır kıta bekletir adamı bu memleket...Samsında kendi çöplüğünde ötersin bıt bıt...burda öttürürler adamı...:cherry:

bükebileceklerini anladığım vakit bırakır kimliği dönerim köyüme, ilerisini midem kaldırmaz.
bu da iki resim arasındaki farktır :cherry:

bencede memleketine dön artık tayin mayin bağlantılarını kullan yem olma buralarda ...

çekme beni polemiğe , gelmem :p:p

eh Alp ne güneş görmeyen yerlerinde ne de kafanda tüyy ve kıl kalmamış...kalanlarda ağarmış halen poponun üzerine oturup köşene çekilmeyip burda son nefesini vermeni izlememizi istiyorsun...:p
bu pehlivan güreşe hiç doymayacak :p

bükebileceklerini anladığım vakit bırakır kimliği dönerim köyüme, ilerisini midem kaldırmaz.
bu da iki resim arasındaki farktır :cherry:

[YT]lbeXLPBQ1tw[/YT]

Motosikleti
bencede memleketine dön artık tayin mayin bağlantılarını kullan yem olma buralarda ...

suya sabuna dokundukça gitgide çember daralıyor, buraya yazıyorum bu günden itibaren büyük yıkım olacak, bakalım ben mi onlar mı
dua edin hacı hakkaten ihtiyacım var, yetkim çok kısıtlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar