[Adana - MT]

merhaba adana mt pozantıdan selamlar. inşallah gezide bende olacağım, Allah'tan bir mani olmazsa. hava durumu bazı steler güneşli, devlet meteoroloji bulutlu yazmış hayırlısı.
gezi iptal olacak falan olursa haber verin, çünki pozantıdan akşam çıkıp gelmeyi planlıyorum, boşa düşmiyelim.
Katılımcılar:
1- Muzaffer ve eşi (niye ise kimse bu kısmı değiştirmiyor? eşim ve ben yazıyor:))
2- musatafa abi ve eşi
3- Turgay abi ve ?
4- Haluk komutan
5- Haluk hocam ve eşi
6- Büyük Cengiz ve eşi
7- Çelik gürsel ve ?
8- Fuat ve ?
9- ahmet + ablası ve 1 araba
10- Bora ve eşi
11- VFR mehmet
12- Osmanx
13- *HAYDUT*
14- Alper (redali79)
15- ??
16- ???
98- Hüseyin ve 600f i (özel istek üzeri 98 numaray yerleştirilmiştir

herkeze günaydın ben yeni üye oldum adanada yaşıyorum oto modifiye işleriyle uğraşıyorum ama racing motorlar çook hoşuma gidiyor diye merak saldım motor hayatımda 1 kere sürdüm kawasaki zxr750 aldım öğrenmek için 95 model umarım sizden çok şey öğrenirim

umut hoşgeldin sanırım seninle daha önce oto ile ilgili toplantılarda görüşmüştük suzuki vitaran vardı dimi? Hadi hayırlı olsun Allah kaza, bela vermesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet herkes iyi sanırım,
umut hoşgeldin,siteyi takip et çok şey öğrenirsin,en azından nerde lokma yenir onu öğrenirsin:)

merhaba millet bende gelecektim ama askerdeki kardeşim izne geldi onunla takılacam hafta sonu gidecek arkadaşlara ii yolculuklar :rendeer:

ceyhan kadrosu sondurum

7-ahmet nr -asrın -'05 kanuni tiger full
8-suat-'06 xmax250
9-hakan - '08 hayabusa
10- alper-türker (hocalar) '07 cbr 1100 xx
11- bülent '07 r1 yamaha
12- atakan '09 honda 1000rr
13-murat -nazan-nalan aksu '04 albea 1.3 multijet ac active

kardeş,turgay abinin böyle erotik pozumu var,sen bana demedinmi,senin resmini en seksi erkek dergisine gönderecem diye.:queen::queen::queen:
abi ayıp yani o nasıl poz:) adaşımla bende ağır bir abimiz var diye seviniyorduk:cherry:
merhaba millet bende gelecektim ama askerdeki kardeşim izne geldi onunla takılacam hafta sonu gidecek arkadaşlara ii yolculuklar :rendeer:

arkadaşın gelmese % kaç ihtimal vardı geziye:mrgreen:

bu gezi gerçekten süper olacagına benziyor.ceyhan kadro süper:cat:ama yanlız bora abi ben bugün cüzdanı düşürdüm napcam:queen:

08:30 mıstık ustada gardımıızı alıp bekleyeceğiz iiyyii geceler ben yatıyorum

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.'nin gezgincileri,hadi kalkın gari,yollar,tuzda tavuk ve künefe sizleri bekliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aha bende günaydın dedim, haden gali yollara düşelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar