444 demek o kadar iyi. Ben servis deyince bir duruyorum. Size başıma gelen en basit olayı anlatayım neden olduğunu belki daha iyi açıklayabilirim ;
600 f'i şubatta aldım. Hava muhalefetinden pek fazla binememiştim. Martta aldım motoru. İncekte dolanıyorken birden gaz yemez oldu. Teklemeye başladı. Haydaaa dedim. Dakka 1 gol 1. Aldım elimde bir yere kadar götürdüm. Sonra Allah razı olsun; bir transit durdu, "gel atalım motoru arkaya, bırakayım gideceğin yere" dedi. Neyse beni Çankaya'daki yamaha servisine yakın bir yere bıraktı. Bir girip sorayım dedim, belki bişeyler yapabilirler. Usta şöyle bi baktı. "Hmmmm, muhtemelen benzin pompası benzin yetiştiremiyor." dedi. " Bırakacaksın bakıcaz". (benzin pompası takım olarak nerdeyse 1.800 TL) Neyse eyvallah dedim. İşyerim yakın olduğu için bırakmadım. Parka çektim. Daha sonra Hondayla görüştüm motoru gelip alacaklardı 3 kez üst üste "geldik abi", "bugün kesin abi" diyerek gelmediler. Üstüne üstlük bir de motorun enjektörlü mü ? karbüratörlü mü olduğunu bana sorunca usta (ustayla konuştum, eminim bu arada), tamam dedim. Bunlarından bizim mondialciler gibi (daha önceki motorum

r

adı usta. İndirdim internetten servis kitapçığını, bu gibi sorunlar neden çıkabilir hepsi anlatılıyordu. Kestim kendi göbeğimi. Sonuçta rezerv göstergesinin çalışmadığı tespit ettim. (Benzi bitmiş

r:

r::mrgreen::mrgreen

Tabi ben bunu tespit edene kadar. Multimetreyle tüm elektrik sistemini kontrol ettim. Bujileri söktüm vs. Sonradan ne kadar güldüm bilemezsiniz.
Neyse sonuçta servislere inanın hiç güvenim yok. Soruyorum ; hiçbir serviste tork anahtarı kullanıldığını gördünüz mü ? Servis kitabında üzerinde ençok durulan konulardan. Acaba ne olduğunu biliyorlar mı "usta" lar merak ediyorum.
Elimden gelir biraz bu işler. En son yağ, yağ filtresini değiştirdim. Mümkün oldukça servislere uğramayı düşünmüyorum. ( Öff vallaa gece gece yine sinirlendim şunlara..)