"Deli Emün Hoşgeldin"Buluşması 23 Mayıs Cumartesi 20:00 Caddebostan

Ya birisi beni E-M-R-E nin yanına yazmayı unutmuş... :silent: :pale: :salut:

Bu iyi fikir seninde menüye ekleyecek lezzetli fotoların vardır ,hep beraber ortaya karışık yapabilir.Hatta ortaya bir karışık gibi topiğede isim veririz ,ismide toplantıda kararlaştıralım:wiinkk:
tamam usta kararlaştıralım topik açarız ortaya karışık neler var neler sorma:rendeer::queen:
emin bile görmedi kendi fotolarını :queen:

@mete_han bi başka deliemin dahamı var :D :)

orjinal Deli Emin sensin abi lafımız yok...diğer arkadaş çakma...:preisim bu sabah Dolapdere BP den benzin alan senmiydin...:)

Ya birisi beni E-M-R-E nin yanına yazmayı unutmuş... :silent: :pale: :salut:

olmuş bir hata abla...:pale:sizi anca kara toprak ayırır...:p

(töbe töbe o nası laf yav...):queen: biraz densizim abla sorry...

orjinal Deli Emin sensin abi lafımız yok...diğer arkadaş çakma...:preisim bu sabah Dolapdere BP den benzin alan senmiydin...:)

olmuş bir hata abla...:pale:sizi anca kara toprak ayırır...:p

(töbe töbe o nası laf yav...):queen: biraz densizim abla sorry...

senin ne işin var benim semt te bakayım :bounce::rendeer:

c.tesi gelmeyi çok istiyordum fakat aranızda olamicam :( iş yerınde ufak bi kaza geçirdim kolum bılegın hemen ustunden yaklasık 4cm kemiğe kadar kesildi içten dıştan bayağı bir dikiş atıldı :S köt bi noktada oldugu ıcın açılma yapabılırmiş...
malum beylıkduzu-caddebostan bayağı uzak bir mesafe .
öncelikle emin abimden , sonra metehan abimdem , cem(hell24) abimden ve sizlerden gelemeyeceğim için özür diliyorum :(
estağfirullah kardeşim ne özürü, geçmiş olsun bir an evvel düzelir inş.
tamam usta kararlaştıralım topik açarız ortaya karışık neler var neler sorma:rendeer::queen:
emin bile görmedi kendi fotolarını :queen:
benim fotoğrafımı çekmişsiniz ama haberim yok :silent: ne içirmişdiniz bana :p
biri yoğurtmu dedi...
hee hemide kaymaklı :p

hey kankoi...:pcumartesi ağşamı gelemezsek var ya rezili rüzva oluruz alemlere dağa daşa bayıra...:pizin durumun halen netlik kazanmadı...:cherry:
öyle bi yamuk yaparsan pazartesi sabahın köründe sizin şirkete müşteri gibi gelirim...
durduk yere çıngar çıkartırım...
tabi sende bu arada vay kardeşim ne haber falan diyeceksin..
bende nerden tanışıyoruz hemşerim? what are you doing? falan derim...
patronlardan da fırça yersin :p
işine gelirse sen bilin artık :mrgreen:

hey kankoi...:pcumartesi ağşamı gelemezsek var ya rezili rüzSva oluruz alemlere dağa daşa bayıra...:pizin durumun halen netlik kazanmadı...:cherry:

S olacaktı orası...kendi yazdığım gözüme battı...paranoyak olunca insan böyle işte...:p

öyle bi yamuk yaparsan pazartesi sabahın köründe sizin şirkete müşteri gibi gelirim...
durduk yere çıngar çıkartırım...
tabi sende bu arada vay kardeşim ne haber falan diyeceksin..
bende nerden tanışıyoruz hemşerim? what are you doing? falan derim...
patronlardan da fırça yersin :p
işine gelirse sen bilin artık :mrgreen:

kanka bizim iyi kötü bi işimiz sen gel cıngar çıkar yeter ki...sen nedyon bu iş durumunu...aynı yeremi girersin...kafay dinledikten sonra ne yaparsın...

sabah ve akşam yol güzergahım Dolapdere usta...

kağıthaneden Sultanahmete...:cat:
:rendeer:rendeer:rendeer:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 PM ----------

estağfirullah kardeşim ne özürü, geçmiş olsun bir an evvel düzelir inş.

benim fotoğrafımı çekmişsiniz ama haberim yok :silent: ne içirmişdiniz bana :p

hee hemide kaymaklı :p
bi tek fotoyla kalsa iyi be aslanım sen hatırlamıyon dimi iyi o zaman :queen::queen::queen:

kanka bizim iyi kötü bi işimiz sen gel cıngar çıkar yeter ki...sen nedyon bu iş durumunu...aynı yeremi girersin...kafay dinledikten sonra ne yaparsın...
abi net değil ama büyük ihtimalle aynı yerde kalıcam, belki bizim büyükçekmecedeki fabrikaya geçerim..
bi tek fotoyla kalsa iyi be aslanım sen hatırlamıyon dimi iyi o zaman :queen::queen::queen:
vay vay vay abi yıllar sonra şantaj falan da yaparsınız siz şimdi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar