Ya birisi beni E-M-R-E nin yanına yazmayı unutmuş... :silent:ale: :salut:
Başka bir topik açıp oraya fotoları koyarız şimdi Emünün topigini gezi topiğini çevirmiyelim.:wiinkk:İki fotoğraf bize yetmez![]()
Başka bir topik açıp oraya fotoları koyarız şimdi Emünün topigini gezi topiğini çevirmiyelim.:wiinkk:
Bu iyi fikir seninde menüye ekleyecek lezzetli fotoların vardır ,hep beraber ortaya karışık yapabilir.Hatta ortaya bir karışık gibi topiğede isim veririz ,ismide toplantıda kararlaştıralım:wiinkk:usta ortaya bi karışık yaparız daga iyi:rendeer:![]()
tamam usta kararlaştıralım topik açarız ortaya karışık neler var neler sorma:rendeer::queen:Bu iyi fikir seninde menüye ekleyecek lezzetli fotoların vardır ,hep beraber ortaya karışık yapabilir.Hatta ortaya bir karışık gibi topiğede isim veririz ,ismide toplantıda kararlaştıralım:wiinkk:
@mete_han bi başka deliemin dahamı var![]()
![]()
Ya birisi beni E-M-R-E nin yanına yazmayı unutmuş... :silent:ale: :salut:
Ha Emre Ha sen.. :queen:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:olmuş bir hata abla...ale:sizi anca kara toprak ayırır...
(töbe töbe o nası laf yav...):queen: biraz densizim abla sorry...
orjinal Deli Emin sensin abi lafımız yok...diğer arkadaş çakma...reisim bu sabah Dolapdere BP den benzin alan senmiydin...
olmuş bir hata abla...ale:sizi anca kara toprak ayırır...
(töbe töbe o nası laf yav...):queen: biraz densizim abla sorry...
saol :rendeer: parmakları hareket ettirince ağrı oluo ama napalım katlancaz
ilhanım dikkat et be olm, geçmiş olsun :rendeer:
estağfirullah kardeşim ne özürü, geçmiş olsun bir an evvel düzelir inş.c.tesi gelmeyi çok istiyordum fakat aranızda olamicamiş yerınde ufak bi kaza geçirdim kolum bılegın hemen ustunden yaklasık 4cm kemiğe kadar kesildi içten dıştan bayağı bir dikiş atıldı :S köt bi noktada oldugu ıcın açılma yapabılırmiş...
malum beylıkduzu-caddebostan bayağı uzak bir mesafe .
öncelikle emin abimden , sonra metehan abimdem , cem(hell24) abimden ve sizlerden gelemeyeceğim için özür diliyorum![]()
benim fotoğrafımı çekmişsiniz ama haberim yok :silent: ne içirmişdiniz banatamam usta kararlaştıralım topik açarız ortaya karışık neler var neler sorma:rendeer::queen:
emin bile görmedi kendi fotolarını :queen:
hee hemide kaymaklıbiri yoğurtmu dedi...
senin ne işin var benim semt te bakayım :bounce::rendeer:
sabah ve akşam yol güzergahım Dolapdere usta...
kağıthaneden Sultanahmete...:cat:
abi muslu basda yı sen mi getireceksin :wiinkk: yoksa evde kendi payını yiyip mi geleceksin :mrgreen:
öyle bi yamuk yaparsan pazartesi sabahın köründe sizin şirkete müşteri gibi gelirim...hey kankoi...cumartesi ağşamı gelemezsek var ya rezili rüzva oluruz alemlere dağa daşa bayıra...
izin durumun halen netlik kazanmadı...:cherry:
hey kankoi...cumartesi ağşamı gelemezsek var ya rezili rüzSva oluruz alemlere dağa daşa bayıra...
izin durumun halen netlik kazanmadı...:cherry:
öyle bi yamuk yaparsan pazartesi sabahın köründe sizin şirkete müşteri gibi gelirim...
durduk yere çıngar çıkartırım...
tabi sende bu arada vay kardeşim ne haber falan diyeceksin..
bende nerden tanışıyoruz hemşerim? what are you doing? falan derim...
patronlardan da fırça yersin
işine gelirse sen bilin artık :mrgreen:
:rendeer:rendeer:rendeer:rendeer:sabah ve akşam yol güzergahım Dolapdere usta...
kağıthaneden Sultanahmete...:cat:
bi tek fotoyla kalsa iyi be aslanım sen hatırlamıyon dimi iyi o zaman :queen::queen::queen:estağfirullah kardeşim ne özürü, geçmiş olsun bir an evvel düzelir inş.
benim fotoğrafımı çekmişsiniz ama haberim yok :silent: ne içirmişdiniz bana
hee hemide kaymaklı![]()
abi net değil ama büyük ihtimalle aynı yerde kalıcam, belki bizim büyükçekmecedeki fabrikaya geçerim..kanka bizim iyi kötü bi işimiz sen gel cıngar çıkar yeter ki...sen nedyon bu iş durumunu...aynı yeremi girersin...kafay dinledikten sonra ne yaparsın...
vay vay vay abi yıllar sonra şantaj falan da yaparsınız siz şimdibi tek fotoyla kalsa iyi be aslanım sen hatırlamıyon dimi iyi o zaman :queen::queen::queen: