asfalt meleği öncelikle yazından dolayı tebrik ederim, bende ankara mt den idim(şu an motogen deyim) eski ankara mt bir aile gibiydi. Bunu laf olsun diye söylemiyorum samimiyet, başın sıkışınca yanında olmaları, gezilerde veya bu tarz durumlarda kendini yanlız hissetmemen başka bir duygudur.
Eski konuları tekrar açmak doğru değil sanırım ama ankara tayfası ile istanbul tayfası anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kaldık. Bu her iki taraf içinde iyi olmadı, ama her ne olursa olsun biz kimseyi kaybetmedik bütün abilerimiz, ablalarımız, arkadaşlarımız gene aynı grup içerisinde. Olan motosiklet ile yeni tanışan arkadaşlara oldu şekil A da görüldüğü gibi grupsuzluk ve düzensizlikden dert yanıyorsunuz ve haklısınızda. Umarım kendi aranızda tekrar bir ankara mt oluşumu sağlarsınız.
Başarılar dilerim...
demiştim. hem görmüş bilmiş, hem içten anadolu insanı olarak kalmayı başarmış insanlarız çoğumuz.
ve işin güzel yanı kaliteli insan çok aramızda.
Umarım kendi aranızda tekrar bir ankara mt oluşumu sağlarsınız. arkadaşım forma artık gelmeyenlerle irtibatı kestik yüzlerine bakmayız onlarda tenezzül edip bize bakmasın mı diyeceğiz
zaten azıcık düzgün bir tipsen girdiğin her grup kolayca kabul ediyor insanı.
ha farkında olduğun mevzular da var. ama bu sadece bir kısmı.. ciddi bir probleme gebeydi ankara mt. allahtan bu site terki ile bebek düştü..
yoksa kimin eli nerede yada nereye ulaşmaya çalışıyor hikayeleri başlayacaktı. çok konuşmam hele bu tarz şeyleri. bu farkında olmayacak kadar aptal, yada devekuşu misali bir tarafa gömmüş bir tip olduğum anlamına da gelmiyor.
bir müddet sonra duymaya başlardık. bu şunun ağzını burnunu kırmış, bu buna şunu yapmış diye.. kimse de çıkıp ne diyorsun sen demesin. bilmeyenlerin öğrenmesine gerek yok. bilenler de bildikleri için susarlar zaten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 PM ----------
İşte bunu yenmeniz lazım..Bu çok yanlış.... Guruplaşma nedeni ..... :cat::cat::cat:
Bir gurupsanız beraber hareket edeceksiniz... Beraber duracaksınız...Yüksek cc ler küçüklere küçükler de ellerinden geldiğince büyüklere uymak zorunda.....
Biz burda bunu yapıyoruz... Gayet de başarılı oluyor....:cat::cat:
bunu da not defterimizin ilk sayfasına yazıyoruz. hobidaş değil arkadaş olacağız diyorsun.. peki madem..
ya bunlar anlatılmaz.. ama burada bir kere gördüğü ve yarım saat konuşmadığı insanı motosiklet aldığında arıyorsan abi ben eve gideceğim nasıl giderim nasıl kullanırım bilmiyorum diye..
yolda kaldım arabaya atla gel diye..
şuraya gitmem lazım benimle gelebilirmisin diye gece telefon açabilecek kadar güvenmiş hale geliyorsan..
yada mahrem sırlarını, 10 yıllık dostlarınla değil de bu sayede tanıştığın 2-3 yıllık dostlarınla paylaşıyorsan..
bu insanlar hala burada, bu insanlar hala ankarada, bu insanların hala motosikletleri var ve garajlarında duruyor..
elbetteki herkes herkesi sevemez, herkesle dost olamaz.. ama hepimiz iyi niyet ve saygıyı koruduğumuz sürece no problemo..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
Ayrıca gurup olayında şuna karşıyım...Gurubun birkaç kişinin etrafında dönmesine.... Bir kaç kişinin etrafında dönen gurubun ilerleyen zamanda dağılması kaçınılmaz sondur...
Zaten aramızda bu şekilde kompleks sahibi, dediğim dedikçi kimse yok. olmaz da böyle bir şey. en azından ben orada olduğum müddetçe (muhalefet ruhum sağolsun) böyle bir gruplaşmaya her zaman ayak direrim