[Adana - MT]

Günaydın... Midyata da günaydın :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------

Demirgürsel in cumartesi günki ısrarlarına dayanamayıp mendersde bir tur attık :cat:, yorgunluğumuzu atalım diye birde kısa mola verdik :p, tabiki nargile içtik :mrgreen:

vr8vi0.jpg

iog3gj.jpg

xqevcp.jpg

t7gvw8.jpg

1in9di.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------

-cem bey,aramıza hoşgeldiniz.kalıcı katılımcı olmanız dileğimle.çarşamba toplantımıza bekleriz.
-arkadaşlar merhaba,şuan halukcuğumun da dediği gibi MİDYAT'tayız.gezimizin ilk bölümü olan URFA kısmı,oldukça keyifli geçti.gelirken yolda NİZİP'e de uğrayıp,kendisi,yaptığı tatlılardan daha da tatlı olan SABRİ USTA'ya da uğrayıp gönlünü ve dualarını aldık.sizler için bol bol foto çektik ve çekeceğiz.ayrıca videolar da var.halukcuğum bunları nasıl ve kaç günde yükler onu bilemem artık.hepinizi ayrı ayrı anıyoruz.ALLAH'tan bir mani çıkmazsa,çarşamba toplantısına yetişmeye çalışacağım.hepinize sevgilerimle.

Eğer Haluk resimleri yükleyecekse, yarısını ancak yükler :mrgreen:

MİDYAT'tan günaydın ADANA MT

Nerrden olursa olsun sistemi boş bırakmıyon.

Günaydın... Midyata da günaydın :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------

Demirgürsel in cumartesi günki ısrarlarına dayanamayıp mendersde bir tur attık :cat:, yorgunluğumuzu atalım diye birde kısa mola verdik :p, tabiki nargile içtik :mrgreen:

t7gvw8.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------

[/COLOR]

Eğer Haluk resimleri yükleyecekse, yarısını ancak yükler :mrgreen:

tam ağa olmuşun ya kasketin eksik.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerrden olursa olsun sistemi boş bırakmıyon.

tam ağa olmuşun ya kasketin eksik.

sağ ol kardeş...inşallah o da olur....muzeffer bu nresimleri siteye koyacağını söylemeiştin hain kedi.....bi lafımda demir gürsele ...600f kadar kafana taş düşsün emi...(yaklaşık buda 184 kg yapar )....kırk yılın başında bir lambamız yanmadı yani....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

Merhaba arkadaşlar. Henüz aranıza yeni katıldım. Umarım sizlerle tanışma fırsatımız olur. Şimdiden herkese güzel ve kazasız haftasonu diliyorum.

hoş geldin ....en kısa zamanda tanışmak dileğiyle....:queen:

sağ ol kardeş...inşallah o da olur....muzeffer bu nresimleri siteye koyacağını söylemeiştin hain kedi.....bi lafımda demir gürsele ...600f kadar kafana taş düşsün emi...(yaklaşık buda 184 kg yapar )....kırk yılın başında bir lambamız yanmadı yani....

Abi halamı yanmıyo senin lamban. Amanın ne kadar ayıpp. :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[/COLOR]

NEDEN ACABA çakma motorcu seni.

bizler gayet iyiyiz şu an midyattayız. hiç eğlenmiyoruz çok sıkıcı geçiyor. (bir yerleriniz şişip düşmesin diye böyle söylüyorum haaa).

herkese selamlar

arkadaş bi rahat bırakın be yav...midyattan laf yetiştiriyor şuna bak ....muzaffer kardeş antakya gezisinde künefe ile ilgili resmi bulamıyorum sendeyse lütfrn siteye koyuver....ne güzel bi antakya seyahati oldu değilmi arkadaşlar katılımcılara teşekkür ederiz......:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 PM ----------

Abi halamı yanmıyo senin lamban. Amanın ne kadar ayıpp. :p

bi yanıyor bi sönüyor...ismail ustada çözemedi...kronik bi rahatsılıkmış ...ama olacak inşallah....

arkadaş bi rahat bırakın be yav...midyattan laf yetiştiriyor şuna bak ....muzaffer kardeş antakya gezisinde künefe ile ilgili resmi bulamıyorum sendeyse lütfrn siteye koyuver....ne güzel bi antakya seyahati oldu değilmi arkadaşlar katılımcılara teşekkür ederiz......:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 PM ----------

Resmine çekmeye unutmuşum :pr: Boş tabağın resminide çekmedim :p

Adana İl Temsilcisi
her zaman her yerde ilk benim diyosun yanii :cherry: günaydın sana da :rendeer::rendeer:

-eveeet.

Nerrden olursa olsun sistemi boş bırakmıyon

-eveeeet

günaydın bora abide Gaziantep be geliyorsun haberimiz olmuyor başkaların dan duyuyorun bak dönerken mutlaka beklıyorum ona göre ayarlayın rotanızı..

-kardeş,g.antep'e gelmedik,sadece benzin ihtiyacı için nizip'e girdik ve biliyorsun girmişken sabri ustaya da uğramadan olmazdı,zaten benzincinin 100 mt.ilerisinde dükkanı.

-arkadaşlar,bugün rotamızda biraz değişiklik yaptık.hasankeyf'ten sonra,batman-diyarbakır üstünden ş.urfa'ya geldik.şuan ş.urfa'dayız.yarın akşam adana'ya dönüyoruz kısmet olursa.hepinize iyi geceler.

adanalı m bakıyorum takiptesin:bounce: başka ildesin diye bizim mt ye yazma hakkın ölmedi yani:queen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------

tam ben bunları yazarken sende yazmışsın:mrgreen:

haadi bekliyoruz diyeceğim ama ben olmayacağım o saatte çalışıyorum:salut:banada anlatacak özel bişeyler saklayın

EVET ADANA MT BU HAFTA PAZAR NE YAPILIOR ŞÖYLE BİR STRES ATALIM:mrgreen:İÇİM KIPIR KIPIR BU KURDU ATMAM LAZIM:mrgreen:

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun, cebiniz para dolsun, kaskınızın visoru kapalı dursun, herkesin gıcır gıcır motoru olsun, yüzünüz güleç dostluğunuz baki olsun.

Şair gibi adamım yine sabah sabah döktürdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar