Herkese selamlar.Efehan2003 yani Cem bey benim iş ortagımdır.Kendisi aramıza yeni katıldı.Hoşgeldin Cem abi...
kefilmisin yani birader...bende imzalı senedi var...
hoş geldin Cem Bey...:rendeer:
Metecim nasılsın kardeşim.Kusura bakma seni ariyamadım bu aralar iş güç yogun onun koşturmacası var.
Mete eger Cem abinin sende senedi varsa onu degil ben T.C. Mahkemeleri bile kurtaramaz :queen:
Görüyorum ki herkes seyahat etmeyi seviyor. Adamlar sizin motorlarınızı götürmediki, hafta sonu yapın hemen bir plan vuralım yollara kendimizi
Merhaba arkadaşlar. Henüz aranıza yeni katıldım. Umarım sizlerle tanışma fırsatımız olur. Şimdiden herkese güzel ve kazasız haftasonu diliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Henüz aranıza yeni katıldım. Umarım sizlerle tanışma fırsatımız olur. Şimdiden herkese güzel ve kazasız haftasonu diliyorum.
selam arkadaşlar
mardin ekibi gideli bir araya gelip hiç gezemiyoruz.neden acaba:cherry:
neyse abi artık önümüzdeki pazar iyi bir antaka gezisi olur.:bounce::bounce:
bu pazarı böyle geçirelim bakalım
aramıza hoşgeldiniz.kalıcı katılımcı olmanız dileğimle.çarşamba toplantımıza bekleriz.Merhaba arkadaşlar. Henüz aranıza yeni katıldım. Umarım sizlerle tanışma fırsatımız olur. Şimdiden herkese güzel ve kazasız haftasonu diliyorum.
selam arkadaşlar
mardin ekibi gideli bir araya gelip hiç gezemiyoruz.neden acaba:cherry:
biz dün gölün çevresini biraz turladık, yalnız bu 600f lerin kronik bir lamba yanmama problemi var sanırım:silent: üç kez motorcuya geri döndük:queen: :bounce:neyse abi artık önümüzdeki pazar iyi bir antaka gezisi olur.:bounce::bounce:
bu pazarı böyle geçirelim bakalım
teşekkürler alpAdana iyi pazarlar....Herkes gezide herhalde....Huzurlu mutlu geziler..... :rendeer:
:queen: ya bırak sende, dağ taş görüp geleceksiniz[/COLOR]
NEDEN ACABA çakma motorcu seni.
bizler gayet iyiyiz şu an midyattayız. hiç eğlenmiyoruz çok sıkıcı geçiyor. (bir yerleriniz şişip düşmesin diye böyle söylüyorum haaa).
herkese selamlar
-arkadaşlar merhaba,şuan halukcuğumun da dediği gibi MİDYAT'tayız.gezimizin ilk bölümü olan URFA kısmı,oldukça keyifli geçti.gelirken yolda NİZİP'e de uğrayıp,kendisi,yaptığı tatlılardan daha da tatlı olan SABRİ USTA'ya da uğrayıp gönlünü ve dualarını aldık.sizler için bol bol foto çektik ve çekeceğiz.ayrıca videolar da var.halukcuğum bunları nasıl ve kaç günde yükler onu bilemem artık.hepinizi ayrı ayrı anıyoruz.ALLAH'tan bir mani çıkmazsa,çarşamba toplantısına yetişmeye çalışacağım.hepinize sevgilerimle.