[Adana - MT]

hadi bakem tek parça gidip tek parça gelin gari,

çarşambaya bizi yokuz muzaffer,ahmet,osmx,zion,iso yani geziye gitmeyen ekip çarşamba başka yerde toplaşcaz,niyemi bir datçaya gittiniz içimiz dışımız datça oldu yine mardin muhabbeti,sıla geceleri çiğ köfte muhabbetleri ballandıra ballandıra anlatacaksınız yemesler abicim bis 2 ay toplantılara katılmayacağız:p

hiiiiç sanmıyorum,biz yorgun argın toplantıya yetişmeye çalışacağız,geleceğiz inşallah,siz gelmeyeceksiniz.yok öyleee.maceralarımızı mükerrer defalar anlatmazsan kudururum.:queen::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

halukcuğum,1 gb.lık hafıza kartlarını almayı unutma,bak bol resim istiyorlar.

Askerlik anısı gibi artık dinle dur ::miiz::

hiç unutmam datçaya giderken bir yerde mola vermiştik sonra baktım ....devamı yarın

@azgurbuz İyiyiz dostum. Erhan evlilik hazırlıklarında, bende babamla ilgileniyorum. Ayrıca işlerimizde çok yoğun. Vakit buldukça buralardayım.

Yaklaşık 20 dk. önce, Mustafa Abi'nin mekandan Bora, Haluk, Zafer, Turgay Abi ve Mustafa Abiyi Mardin'e yolcu ettik. Kazasız belasız cezasız gidip gelirler inşallah.

Hem de nasıl gitti... :((( Haftasonu nöbetçiyim. Nöbeti kimseye satamadım. Yoksa ben de gidecektim. Kısmet değilmiş... Bir dahakine artık...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ne yalan söliiim benimde içim gitti beyler....hayırlısı ile kazasız belasız dönsünlerde ben razıyım bir ay dinlemeye....

mardin gezisine giden arkadaşlarımın yolu açık olsun. güle güle gittiler kazasız belesız güle güle gelirler inşallah.:)

:king::king::king::king::king::king: gülegüle gidin gülegüle dönün hayırlı yolculuklar arkadaşlar :king::king::king::king::king::king:

:rendeer::rendeer:arkadaşlar hayırlı yolculuk allah kaza bela göstermesin özür ugurlamaya gelemedim :salut: öptüm foto bekliyoruz:cat:

gelde zaferi arama:pr: bu saatte bi online onu bulurdum oda bizi bıraktı mardine gitti:salut:, bu adananın neresini beğenmedinde yaban ele gittin zaferim:bounce:

Herkese merhabalar,
motosiklet.net te yeniyim ve adana mt grubunun 19 mayıs gezi bilgisine ulaşmayı beceremedim. yönlendirirseniz sevinirim.

aramıza hoş geldin. programlanmış geziler olduğunda yine adana mt sayfasında birkaç gün öncesinden rota, toplanma yer ve saati ile ilgili duyurular yapılıyor.

günaydın arkadaşlar:rendeer:
geziye giden tüm arkadaşların sağ salim gidip gelmeleri dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar