[Adana - MT]

Herkese günaydınlar.

Mardin de yediğiniz içtiğiniz sizin olsun güzel fotolar bekliyoruz. allah yolunuzu açık etsin.

günaydın

Herkese merhabalar,
motosiklet.net te yeniyim ve adana mt grubunun 19 mayıs gezi bilgisine ulaşmayı beceremedim. yönlendirirseniz sevinirim.

arkadaşımız karboğazı gezisinde şapkalının yerinde çay içerken gelmişti tanışmıştık 112 de doktor adanaya gelme planları var sınava hazırlanıyor ayrıntılı bilgi almak isteyen olursa özelden dönsün lütfen

Abi herkes görüşünü yazsın. güzel bir forum sitesi yaparız. kimseye buraya girmesin demiyoruz ki. Sadece bize özgü bi sitemiz olmuş olur.

Muzaffer abi şimdiden kırdın hevesimizi.

Hem Tişortlerde basılacak ya. Kendi reklamımızı yaparız. CBR, CBF, NAKED, CHOPPER, ENDURO, TOURING ayrımı yapmadan herkes güzel güzel geçinir gider.

Son düzenleme:
-günaydın sevgili dostlar.
-bugün yolculuk var,gidipte dönmemek var,gelipte görmemek var,onun için,hakkınızı helal edin arkadaşlar.
-zaferciğim,saat 13-14 gibi mustafa abinin oradan çıkacağız inşallah.ama yolcu etmeye filan gerek yok kardeş.sağolasın.

Yanaklarınızdan öpmeden gitmeyin, bozulurum valla :salut:

Saat 12:32 de Mustafa abinin ordayım :cat:

Adana İl Temsilcisi
Abi herkes görüşünü yazsın. güzel bir forum sitesi yaparız. kimseye buraya girmesin demiyoruz ki. Sadece bize özgü bi sitemiz olmuş olur.

Hem Tişortlerde basılacak ya. Kendi reklamımızı yaparız. CBR, CBF, NAKED, CHOPPER, ENDURO, TOURING ayrımı yapmadan herkes güzel güzel geçinir gider.

:cat::cat::cat:

Yanaklarınızdan öpmeden gitmeyin, bozulurum valla :salut:

Saat 12:32 de Mustafa abinin ordayım :cat:

yav her nekadar yolcu etmeye gerek yok dediysekte bekleriz.:queen:

bu arada yolculukla ilgili iyi dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaferim cumaya gitmeden önce benide öpsene:p

converterim sonuç ne olacak zeki mürende bizi görecekmi :)

Adana İl Temsilcisi
yusufcuğum,suzuki'yi tanıyorum.bizim avukat oğuzun motoru.bildiğim kadarıyla düşme-kaza yok.km.orijinal.fazer'i bilmiyorum.

abilerim şu motorum seceresini bilen varmı ?
http://www.sahibinden.com/adana_hon...k_payi_va-39WQQaXQQ13971572WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 AM ----------

http://www.sahibinden.com/bu_motor_bu_fiyata_kacmaz_!!!-69WQQaXQQ13689178WQQpXQQdisplayitem

fazeri adaşıma sor sana scr sini anlatsın :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 AM ----------

Ben kimsenin hevesini kırmak için yazmadım, hertürlü desteği vermeye hazırım :bounce:

yusufcuğum,suzuki'yi tanıyorum.bizim avukat oğuzun motoru.bildiğim kadarıyla düşme-kaza yok.km.orijinal.fazer'i bilmiyorum.

geziye giden tüm arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum benimde gitmeyi çok istediğim bir rota kısmet başka zamana inşallah bol fotolar ile bekliyoruz

merhaba arkadaşlar hazırlık yapıcam, ıvır zıvır işlerle uğraşacam diye siteye girme fırsatım bile olmadı. iyi dileklerde bulunan vede uğurlamaya gelen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. bora abiye katılıyorum gidip de dönememek var hakkınızı helal edin. size badem şekeri ve bol fotoğraflar getireceği inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakem tek parça gidip tek parça gelin gari,

çarşambaya bizi yokuz muzaffer,ahmet,osmx,zion,iso yani geziye gitmeyen ekip çarşamba başka yerde toplaşcaz,niyemi bir datçaya gittiniz içimiz dışımız datça oldu yine mardin muhabbeti,sıla geceleri çiğ köfte muhabbetleri ballandıra ballandıra anlatacaksınız yemesler abicim bis 2 ay toplantılara katılmayacağız:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------

Adana İl Temsilcisi
hadi bakem tek parça gidip tek parça gelin gari,

çarşambaya bizi yokuz muzaffer,ahmet,osmx,zion,iso yani geziye gitmeyen ekip çarşamba başka yerde toplaşcaz,niyemi bir datçaya gittiniz içimiz dışımız datça oldu yine mardin muhabbeti,sıla geceleri çiğ köfte muhabbetleri ballandıra ballandıra anlatacaksınız yemesler abicim bis 2 ay toplantılara katılmayacağız:p

hiiiiç sanmıyorum,biz yorgun argın toplantıya yetişmeye çalışacağız,geleceğiz inşallah,siz gelmeyeceksiniz.yok öyleee.maceralarımızı mükerrer defalar anlatmazsan kudururum.:queen::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

halukcuğum,1 gb.lık hafıza kartlarını almayı unutma,bak bol resim istiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar