16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

sedat duymamış oldum . Ne istersin yaz buraya

en az 5 kişilik bi ekiple karşiliyo olmalisiniz:queen:başta digiboy da olmali:mrgreen::mrgreen: sonra artık nerden başlariz gezmeye bide bize kalacak yer gösterin çadiri dikecek pazar sabahtan gezmeye başlariz:cherry::cherry:

ben kesin olarak gelemiyorum arkadaşlar.size iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin :rendeer:
Hayırlısı diyelim.

görücem ben sizin kamp etesinizi bi taraflarimiz donacak orda hala çadir la ateşten bahsediyonuz:queen::queen: Motorda yer olda yatak yorgan getircem yaw:queen:
Sedatım , korkma bu kadar , ben seni ısıtırım.:queen::queen::queen:

bende gelmek isterdim ama malum çalışıyoruz.... bana belli olmaz belkide gelirim :D
Dostum ben de çalışıyorum. Fakat azmettim :) Cuma akşamından hazırlanacağım , işe motorum yüklü bir şekilde gideceğim ve paydos der demez marşa basacağım:cat:

eskişehire bekliyorum
Ben de seni Bursa'ya beklerim dostum. :rendeer:

Zaman kısaldıkça heyecan artıyor... Cumartesiye az kaldı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hocam , bizden evvel gidip sucukları yiyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. sucuklar bizde:queen:
Keşke bize katılsaydınız diyeceğim ama sonradan pişmanlık olabilir. Ne de olsa cc farkı sıkar , gerçekçi olmak lazım.
Ankarada görüşmek üzere.
Size iyi yolculuklar.:cat:

ben cumartesi asker ziyareti yapcam o yüzden cuma akşamı gidip cumartesi haledip oazar yuvacık yapmak isityom allah kısmet ederse

ee ankara yolcuları saat kaçta çıkıyoruz yola ve tabiyki daha önemlisi beni kim artcı alıyo :cherry:

Kafam bozularsa ceketi alır gelirim ..
Otobüsle eske 8 saatte gidiyordum.oradan ankara 4 ..
Motorla eske 8 saatten az bi vakitte gidibilirim..sonrası ankara kolay ama İron butt İron waist İron nerve hesabı .Tabi bunun için kafamın iyice bozulması lazım :cherry:

Motorla eske 8 saatten az bi vakitte gidibilirim..sonrası ankara kolay ama İron butt İron waist İron nerve hesabı .Tabi bunun için kafamın iyice bozulması lazım :cherry:

kafan bozulursa ilacı bende ... yeni rakı............ :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bozalim:queen::queen::queen:

Aman hacım nabıyonuz ferdi orhan rakı sonrarası kendinizi yollara vurmayın :mrgreen:
O gazla tibete bile gidersiniz :D

Aman hacım nabıyonuz ferdi orhan rakı sonrarası kendinizi yollara vurmayın :mrgreen:
O gazla tibete bile gidersiniz :D

biz yoldayken içmeyiz...... durduğumuz zaman motora binmeyeceğimiz zaman içeriz.... motor bize her şeyi unutturur..... :queen::queen::queen::queen:

kırk yılllık şarapçılar gibi konuştum bea.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar