16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

hocam , bizden evvel gidip sucukları yiyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. sucuklar bizde:queen:
Keşke bize katılsaydınız diyeceğim ama sonradan pişmanlık olabilir. Ne de olsa cc farkı sıkar , gerçekçi olmak lazım.
Ankarada görüşmek üzere.
Size iyi yolculuklar.:cat:

hacı dün öglen aradin beni arkadasin elindeydi telefon sarki dinliydu kazayla kapadi telefonu kusura bakma saat 12- 13:00 arasinda ben müsayitim:wiinkk:

hocam , bizden evvel gidip sucukları yiyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. sucuklar bizde:queen:
Keşke bize katılsaydınız diyeceğim ama sonradan pişmanlık olabilir. Ne de olsa cc farkı sıkar , gerçekçi olmak lazım.
Ankarada görüşmek üzere.
Size iyi yolculuklar.:cat:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar şuan itibariyle çadırımı almış bulunmaktayım... 4 kişilik muhabbet çadırı.... sucuklu sıcak kahveli ve bol bol muhabbetli bir gece bekliyor bizi....

hacı dün öglen aradin beni arkadasin elindeydi telefon sarki dinliydu kazayla kapadi telefonu kusura bakma saat 12- 13:00 arasinda ben müsayitim:wiinkk:
Sorun değil dostum , gönüller bir olsun. Olmadı Ankarada bol bol konuşuruz zaten, ne de olsa az bir zaman kaldı :cat:

arkadaşlar şuan itibariyle çadırımı almış bulunmaktayım... 4 kişilik muhabbet çadırı.... sucuklu sıcak kahveli ve bol bol muhabbetli bir gece bekliyor bizi....
Hayırlı olsun dostum. Yalnız biraz büyük değil mi , yoksa motoru da mı çadıra koymayı düşünüyorsun:p Unutma Kamp ateşi muhabbeti güzel olur , çadır sadece uyumak içindir.:wiinkk:

bende bende :queen::queen::queen:
Süpürgenin bakımı tamam galiba :)

ses var görüntü yok.................................:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

görürsün :queen:
Sabırsızlıkla hep birlikte bekliyoruz. Hatta gözlük camlarımı bile değiştirdim daha net görmek için :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
ben kesin olarak gelemiyorum arkadaşlar.size iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin :rendeer:

ben kesin olarak gelemiyorum arkadaşlar.size iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin :rendeer:

yapma hacı ya :salut::pale:bak üzdün bizi :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------

Sorun değil dostum , gönüller bir olsun. Olmadı Ankarada bol bol konuşuruz zaten, ne de olsa az bir zaman kaldı :cat:

Hayırlı olsun dostum. Yalnız biraz büyük değil mi , yoksa motoru da mı çadıra koymayı düşünüyorsun:p Unutma Kamp ateşi muhabbeti güzel olur , çadır sadece uyumak içindir.:wiinkk:

Süpürgenin bakımı tamam galiba :)

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sabırsızlıkla hep birlikte bekliyoruz. Hatta gözlük camlarımı bile değiştirdim daha net görmek için :queen: :queen: :queen:

görücem ben sizin kamp etesinizi bi taraflarimiz donacak orda hala çadir la ateşten bahsediyonuz:queen::queen: Motorda yer olda yatak yorgan getircem yaw:queen:

bende gelmek isterdim ama malum çalışıyoruz.... bana belli olmaz belkide gelirim :D

bende gelmek isterdim ama malum çalışıyoruz.... bana belli olmaz belkide gelirim :D

gel gel bekleriz........ sana kapımız her zaman açık...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------

eskişehire bekliyorum

eşkişehir gezimizde var planda..... temmuz başı gelip emoklara çıkarız artık.............:p:p:p:p

gel gel bekleriz........ sana kapımız her zaman açık...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------

eşkişehir gezimizde var planda..... temmuz başı gelip emoklara çıkarız artık.............:p:p:p:p

istersen açma.. :) valla gelir kırarım kapını sonra kapısız kalırsın :D

Öyle yok kuru kuru eskişlehirede bekliyorum:cherry::cherry:özel davet etcen hazirlik falan yapacaksin karşilama töreni kırmızı hali vs:queen::queen:

kanka eray bizi fazlasıyla ağırlar sen canını sıkma........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 PM ----------

istersen açma.. :) valla gelir kırarım kapını sonra kapısız kalırsın :D

kapımız kırılırsa kıran sen ol... yabancıya gitmesin................:p:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar