[Bursa - MT]

Gerçekten de güzel bir geziydi. Ben kendi hesabıma çok eğlendim, çok güldüm. Bu MT grubundaki arkadaşların hepsi çok eğlenceli insanlar. Hemen hepsinin içinde bir yerlerde bir Cem Yılmaz gizli herhalde. Ben hiç bir yerde bu kadar ardı ardına esprilerin patladığı bir buluşmaya tanık olmamıştım şimdiye kadar. Grubumuzdan yayılan kahkahalarla Su Uçtu şelalasi paknik alanı inledi resmen.

Bu arada Su Uçtu Şelalesine ilk kez gittim ben. Gerçekten de muhteşem bir doğa harikasıymış. Bursa'nın kimbilir böyle daha kaç tane bilmediğimiz doğal güzellikleri var?

Unutmadan Adnan ve Mine'ye bizi köylerinde misafir ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Tabii kısacık zamanda bizi ikram manyağı eden yengelerine de.

Evet MT' ciler bir geziye daha başarıyla imza attık hep beraber ama motorsikletlerinizi pek saklamayın, bitmedi çünkü, öyle sanıyorum ki bu yaz daha çook geziler yapacağız hep birlikte. Daha bir gezi bitmeden bir sonrakinin planları yapılmaya başlanılıyor. Yeni gezi için de daha Pazar günü alternatifler konuşulmaya başlandı bile. İznik ya da Eskişehir adları geçiyor.

Nevin söz konusu fotoğrafların elimde. Her an yayına koyabilirim. Ona göre ayağını denk al.

bhnhqd.jpg

23gxqop.jpg

yani yorumsuz bırakıyorum mtye havale :cherry:

bence bunlar cifte kumrular yakısmıslar AŞK iste :queen:

1tm1li.jpg

zekeriya avatarlık :queen:

Hadi sözünüze uyalım avatarlık yapalım ama yakısıklıyım beni gören
kızlar sıraya gecer degilmi? :queen:

fz6ag5.jpg

3 gün aç kalınca bu görüntü çıkıyomuş allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin kemikleri sıyırcam diye ne uğraştı yazık yazık:cherry:

Bir ara korktum bizide yiyecek diye ama neyseki o sırada kacacak yer buldumda sıyrıldım hehehe :queen:

Bu eglenceli geziyide bulunan butun arkadaslar cok tesekkurler
Adnan, mine ve yengelerine ayrıca tesekkurler dolmaların tadı hala dilimde bizi evlerinde ayrıca agırladıkları icin cok tesekkurler.....

bu hafta değilde diğer pazara bişiler hazırlasak ii olur benim sınavlarım var ama haftaya özgürüm ayrıca çok güzel gezi olmuş imrendim

ya bu suuctu gezisine katılamadım ankarada oldugum ıcın ama goruyorum kı coook sey kacırmısım, bu pazar artık kacırmam :D:D aklım basıma geldı :D:d belkıde bu gezıye katılmayı en cok ısteyenlerden bırıydım ama napalım kaderrr :((

bence bunlar cifte kumrular yakısmıslar AŞK iste :queen:

Hadi sözünüze uyalım avatarlık yapalım ama yakısıklıyım beni gören
kızlar sıraya gecer degilmi? :queen:

Bir ara korktum bizide yiyecek diye ama neyseki o sırada kacacak yer buldumda sıyrıldım hehehe :queen:

Bu eglenceli geziyide bulunan butun arkadaslar cok tesekkurler
Adnan, mine ve yengelerine ayrıca tesekkurler dolmaların tadı hala dilimde bizi evlerinde ayrıca agırladıkları icin cok tesekkurler.....

kanka cok yakısıklı cıkmıssın yaa hayran ım sana :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Pınar bu seferki fotolarda affedildin cnm ama o Cem amca olacak eşine söyle sakın düşündüğümü düşündüğünü aklından bile geçirmesin,fotolar harika teşekkür ettim.:cat:

Ciddende herkesin içine Cem Yılmaz kaçmış gibiydi,hele Ömer yahu sen şube aç harcanıyorsun,altın dişli amcadan ve alt tarafı bir kertenkeleden bu kadar espri yumurtlanırmı,kopardın beni kasıldım gülmekten.O kemik sıyıran fotonu bu sitenin avatarında görmek istiyorum..:cherry:

Zekeriyya o kızı sana alamadan başını bağlayamadan döndük ya Mudanya'ya yahu fenamı olurdu Suuçtuda beleş çay içecektik bırakmadın aranızı yapayım sevaba gireyim.,tav olmuştu sana halbuki:bak çabuk karar verme sen bi daha bi düşün olmadı önümüzdeki perşembeye gidelim çiçek senden çikolata benden..:farao:

Harika geziydi umarım bir sonraki gezimizde de en az bu kadar hoş vakit geçiririz,cidden en eğlenceli geziydi...
:cat:

Pazar günkü gezi için bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle Adnan ve Mine'ye ayrıca tşk. ederim misafirperverlikleri için:wiinkk: ve tabiki Özgür dostuma:wiinkk: beni kırmayıp beraber geziye katıldığı için bende bir sonraki gezi planları yapmayı çok isterim ama motor olmayınca insan susup kalıyor:salut:

yuvacığa gelenler parmak kaldırsın:mrgreen:

yuvacık nezaman kardeş vardiyem uyarsa gelirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------

Zekeriya işim düştü sana hahaha :)- bir ara paslaşalım senle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

Bu sabah üzücü bir olay yaşadım ve çok etkilendim ilkdefa başıma geldi ve çok büyük bir kaza atlattım . Sabaha karsı saat 05:00 çıvarları işten çıktım eve geliyorum ve aniden bir kedicik çıkı verdi karsıma çıkmasıyla benim kediye vurmam bir oldu zaten ön ve arka teker üstünden geçti ve süratimde vardı düşmemek için zor toparladım döndüm geri kediye bakmaya ama çan çekişerek gözümün önünde malesef öldü çok üzüldüm ama yapacak bir şeyim yoktu

Pazar günkü gezi için bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle Adnan ve Mine'ye ayrıca tşk. ederim misafirperverlikleri için:wiinkk: ve tabiki Özgür dostuma:wiinkk: beni kırmayıp beraber geziye katıldığı için bende bir sonraki gezi planları yapmayı çok isterim ama motor olmayınca insan susup kalıyor:salut:

üzülme dostum yanlız değilsin:)

oo bursamın forumu da açılmışta 325 sayfa dolmuş :Dçok güüzel ya bu gibi şeyleri bursada görmek bu arada arkadaşlar bugün taaa izmirden yuan 150-23 aldım :Daranızdayım

arkadaşlar gezi için herkeze çok çok tşekkür ederim. cidden çok elenceli bir gezi oldu.internetimde bir problem var en kısa zamanda çözerim inşallah fotolorı çok yakında bende yükleyeceğim.
bu arada bu hafta sonu sınavım var o sebetendirki ben bu hafta sonu geziye katılamıyorum fakat sınav bitişi cumartesi ve pazar günleri eşimle beraber mudanya- güzelyalı- kumyaka- trilye ( zeytinbağı) taraflarında balık tutmaya gedebiliriz katılmak ityen arkadaşlara duyrulur. dün aşam öle bi esti 2 saat mudanya iskelesinde balık tuttuk 9 tane mezgitle geri döndük devamını getireceğiz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 AM ----------

İstanbuldan Günaydın.:rendeer:

günaydınlar istanbul:rendeer:

herkese günaydıın.
harika bir gezinin üzerinden 5güün geçti, ancak firsat bulup yazabiliyorum.
gerçekten çok zevkli bir gezi oldu çok eğlendik.

bendeki gruba ait fotografları upload ettim, ama sanırım 10 kere indirilebiliyor.
hemen linki veriyorum:
http://rapidshare.com/files/233059280/Uctu_Uctu_Suuctu.rar.html

indirilememeye başlayınca burdan yazarsınız, ben tekrar upload ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar