Kaza yaptım

e-5 te idealtepe(maltepe) de artçım ile 60 km hızla seyir halinde en sağ şeritte giderken otobusu sollamak için sol şeride geçeceğim sırada arkamdaki(en sağ şeritteki) hyundai getz markalı aracın beni şıkıstırarak beni sollaması ile sağa kaçmaya çalıştım o sırada önümdeki iett tamir aracı ani fren yapınca bende frenlere asıldım ve direksiyon hakimiyetimi kaybettim ve motoru yatırdım artçım ile sürüklendik... motor koruma demiri ve egzoz sayesinde ayağımız motorun altında sürüklenmekten kurtuldu...
Neyse ki şansımıza arkada kamyonet vardı ve mesafesi uzun olduğundan durdu ve bizde kendimizi emniyet şeridine attık.
Hasara gelince arkadaşımın montu yoktu dirseği biraz soyulmuş benimde dizlik yoktu dizim ve aşağısının derisi kalktı. Allahtan ufak tefek sıyrıklarla atlattık ama bundan sonra mecbur olmadıkça arkama kimseyi almayı düşünmüyorum önceden daha büyük kaza atlatmıştım umrumda bile olmamıştı ama bu sefer kazadan sonra kafayı yiyecektim çoçuğa birşey oldu diye...

Kardeşim çok çok geçmiş olsun... Hayırdır bu aralar bir şansızlıktır gidiyor ya..!! Motordan soğuyor insan valla..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm

Slm buyuk gecmıs olsun,bu haberlerı duydukça moralım çok bozuluyor, Motosikletli arkadaslarımın trafıkte daha dıkkatlı olmasını ıstıyorum, :rendeer::rendeer:

hepinize teşekkür ediyorum Allah cc razı olsun. Allah cc hepimizi korusun...

Çook geçmiş olsun...

Getz'in kullanıcısı bayan mıydı? (Sözüm forumdan dışarı)

Ben maalesef küçük arabalarda bayan sürücülerin, kendileri tek başlarına araba kullanıyorlarmış gibi gitmelerine çok şahid oldum. Amacım genelleme yapmak değildir. Sadece gözlemim.

Motosikleti
cb 125 f
en korktuğum şey kazada başkasına zarar vermektir. artçım olsun, yoldan geçen sıradan birisi olsun eğer kaza sonucu onlara bi zarar gelirse kendimi affedemem. büyük geçmiş olsun, en büyük kazanız bunla kalsın :rendeer:

Çook geçmiş olsun...

Getz'in kullanıcısı bayan mıydı? (Sözüm forumdan dışarı)

Ben maalesef küçük arabalarda bayan sürücülerin, kendileri tek başlarına araba kullanıyorlarmış gibi gitmelerine çok şahid oldum. Amacım genelleme yapmak değildir. Sadece gözlemim.
yok erkekti ve çok iyi aile çocuğuydu sıkıştırırken gözlerime bakıyordu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 PM ----------

en korktuğum şey kazada başkasına zarar vermektir. artçım olsun, yoldan geçen sıradan birisi olsun eğer kaza sonucu onlara bi zarar gelirse kendimi affedemem. büyük geçmiş olsun, en büyük kazanız bunla kalsın :rendeer:

öncelikle herkese çok teşekkürler inşallah siz yaşamazsın böyle kötü olaylar.

Zaten sürüklenirken aklıma direk artçım geldi kazadan sonra kendime bakmadan çocuğa baktım bişey var mı diye sinirden ellerim titriyordu çocuğa birşey oldu diye...

Moderatör
Geçmiş olsun ALLAH daha beterlerinden korusun seni de bizleri de...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar