- Konu Yazar
e-5 te idealtepe(maltepe) de artçım ile 60 km hızla seyir halinde en sağ şeritte giderken otobusu sollamak için sol şeride geçeceğim sırada arkamdaki(en sağ şeritteki) hyundai getz markalı aracın beni şıkıstırarak beni sollaması ile sağa kaçmaya çalıştım o sırada önümdeki iett tamir aracı ani fren yapınca bende frenlere asıldım ve direksiyon hakimiyetimi kaybettim ve motoru yatırdım artçım ile sürüklendik... motor koruma demiri ve egzoz sayesinde ayağımız motorun altında sürüklenmekten kurtuldu...
Neyse ki şansımıza arkada kamyonet vardı ve mesafesi uzun olduğundan durdu ve bizde kendimizi emniyet şeridine attık.
Hasara gelince arkadaşımın montu yoktu dirseği biraz soyulmuş benimde dizlik yoktu dizim ve aşağısının derisi kalktı. Allahtan ufak tefek sıyrıklarla atlattık ama bundan sonra mecbur olmadıkça arkama kimseyi almayı düşünmüyorum önceden daha büyük kaza atlatmıştım umrumda bile olmamıştı ama bu sefer kazadan sonra kafayı yiyecektim çoçuğa birşey oldu diye...
Neyse ki şansımıza arkada kamyonet vardı ve mesafesi uzun olduğundan durdu ve bizde kendimizi emniyet şeridine attık.
Hasara gelince arkadaşımın montu yoktu dirseği biraz soyulmuş benimde dizlik yoktu dizim ve aşağısının derisi kalktı. Allahtan ufak tefek sıyrıklarla atlattık ama bundan sonra mecbur olmadıkça arkama kimseyi almayı düşünmüyorum önceden daha büyük kaza atlatmıştım umrumda bile olmamıştı ama bu sefer kazadan sonra kafayı yiyecektim çoçuğa birşey oldu diye...