[Kayseri - MT]

Arkadaşlar resimler güzel ama orda olmak varya gerçekten bir harika

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 PM ----------

başkan haftaya yolculuk nereye varmı bir plan

ben teşekkür ederim arkdaşlar güzel bi gün geçirdim. allah muhabbetimizi arttırsın..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler tunii :rendeer:

ben teşekkür ederim ferhat abi.
bu arada SD kartı ne zmaan nerde vereyim sana? kaldı bende

m.s abi özellikle seni merak ediyordum tekrardan tanıştığıma memnun oldum:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------

bu arada ben fatih:mrgreen:

ben teşekkür ederim ferhat abi.
bu arada SD kartı ne zmaan nerde vereyim sana? kaldı bende

yarın ararım seni :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

m.s abi özellikle seni merak ediyordum tekrardan tanıştığıma memnun oldum:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------

bu arada ben fatih:mrgreen:

velhasılı kelam tuttum bu espiriyi fatih :)

sevgili KMK lı arkadaşlar erciyes üniversitesinin bahar şenlikleri başladı hatta bitiyor bile biz hala bi organizasyon yapamadık:pale:

sevgili KMK lı arkadaşlar erciyes üniversitesinin bahar şenlikleri başladı hatta bitiyor bile biz hala bi organizasyon yapamadık:pale:

haklısın barış... :cat:
Başkan'nerdesin !!! :mrgreen:

arkadaşlar 18 mayıs pazar günü herkesi saat 12:00 da ünlü motor a bekliyorum baklava yemeye (hesaplar başkandan)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------

pardon yanlış oldu arkadaşlar 19 mayıs pazartesi akşam saat 20:00 da bekliyorum herkesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar