Temdeki Korkunç Kaza

Tem (Kurtköy) de az önce çok feci bi kaza meydana geldi,haberini alır almaz hemen kaza yerine gittim bi adam bariyerlerin arasındaydı göbek hizasından 2 ayrılmıştı ve kafası kopmuştu,olay yerinde yaklaşık 20 tane motorcu daha vardı.Kazayı yapanın kim olduğunu içimizde bilen varmı ?

Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum :(

Keşke bilmeseydim,bende yeni duydumm,kaza yapanı değilde artçısını tanıyorum,Şen şakrak neşe saçan bi kızdı,feci bi şekilde can vermiş,motoru kullananda oktay diye biriymiş xx1100 270 km hız ve feci son bariyerler.....

Offfff yaaaaaaa......

aman allahım....yine hız yine bariyer yine korkunç bi ölüm.....allah rahmet eylesin....:salut::salut:

izmiteki yarışlardan dönerken olmuş bu kaza yolda sol şeritte seyreden bir aracın önü boşken nedensiz bir şekilde frene basmasıyla gerçeklemiş aracın arka sol tarafından çarpmışlar sanırım

çok geçmiş olsun pazar akşamı okuduğumda baya bir gerilmiştim açıkçası...
çiğdemin ailesine baş sağlığı ve sabır dilerim buradan...

aman allahım....yine hız yine bariyer yine korkunç bi ölüm.....allah rahmet eylesin....:salut::salut:

Allah rahmet eylesin , feci bir son. 270 km hızla nereye çarparsan çarp ölürsün, bariyerin pek bir suçu yok burada. Yine superbike, yine ss desen anlayacağız.

çiğdem(confi) allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun..bişey diyemiyorum..cok üzgünüm

evet bariyerlerin hiç suçu yok bencede çok mantıklı....

İki tane gencecik can yitip gitmiş...

Biz suçlu arayalım neyi değiştirecekse....

Allah rahmet eylesin , feci bir son. 270 km hızla nereye çarparsan çarp ölürsün, bariyerin pek bir suçu yok burada. Yine superbike, yine ss desen anlayacağız.

ARKADAŞLAR BİŞE RİCA EDİCEM BAŞKA BİR FORUMDADA BU YÜZDEN KIZDIM

KİM SUÇLU NE SUÇLU HATALI VS BUNLARI BAŞKA BİR FORUMDA KONUŞSAK OLMAZMI NETİCEDE AİLESİNDEN BİRİLERİ GİRİP OKUYOR OLABİLİR VEYA OKUYACAKTA OLABİLİR ŞANS ESERİ KENDİSİZİ BU KİŞİLERİN YERİNE KOYUP DÜŞÜNÜN

o ss dediğin makina st süpertouing bir makinadır hızlanışı kadar frenajıda en iyi makinalardandır :cat: bilginize

allah rahmet eylesin... :((( gene tüylerim ürperdi !! geride kalanların başı sagolsun sabırlar versin

izmiteki yarışlardan dönerken olmuş bu kaza yolda sol şeritte seyreden bir aracın önü boşken nedensiz bir şekilde frene basmasıyla gerçeklemiş aracın arka sol tarafından çarpmışlar sanırım

çok geçmiş olsun pazar akşamı okuduğumda baya bir gerilmiştim açıkçası...
çiğdemin ailesine baş sağlığı ve sabır dilerim buradan...

kazayı yapan arkadaş oktay adında bir arkadaş 1100XX motoru ile yapmış kazayı hastanede yoğun bakımdaydı en son arkadaki artçısıda çiğdem diye motor sevdalısı bir bayan arkadaşımız moto gp den çıkdıkdan sonra arkasından gelen grup arkadaşlarının anlattığına göre,270 ile giderken sol şeritte giden araba ile bariyer arasından geçmek istemiş,sağ şeritlerin boş olduğu da söyleniyor,motorun sağı arabanın sol tamponuna takılmış,gerisi belli malum kaza vuku buluyor..

dsc00829p.jpg

olay yerinde rağmetli olan çiğdem kardeşimiz allah rağmet eylesin

pa301736ph2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar