Temdeki Korkunç Kaza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım cehaletini başka yerde göster burda gösterme

okumamışsın konuyu bilmeden cahilce yazıyorsun olay motogp çıkışı oluyor moto gp çıkışı onlarca motorcular gruplar halinde istanbula dönüyor bu arkadaşında mensup olduğu bir grup var ayrıca bu arkadaşın arkasından gelen gruplarda var kazaya şahit olan birebir gören kişiler...

birazcık takip mesafesi bilgin varsa ehliyet sınavına girmişsen varsa ehliyetin orda öndekinin basitçe hızını tespit etme yöntemini öğretirler bilmen gerek çok zor değildir bilmiyorsan aç kitap kurcala oku.. kazaya tanık olan grupdaki arkadaşlar ortalama hızlarına göre takip mesafesi ayarınıda yaparak rağmetli arkadaşın hızını tespit etmiş zira kaza olurken tam arkasında az kalsın kaza yapıcak son anda kurtaran bir arkadaşda var oda 270 dedi bu insanların hepsi yanılıyorda bir senmi bilicen gerçekleri...

arkadasım sende aradan kelımelerı cekene kadar asıl mevzuya dıkkat et burda 270 bı bahane ben sadece 270le kesın olur off 270mı ne bu ya gıb yazıları elestırdım artı en sevmedıgım sey bole bır topıcte tartısmakm senınle hıc ugrasmıyacagım Allah tekrar rahmet eylesın ....

ne desinler arkadaşım 270 göz göre göre ölüme gitmekdir çoğumuzun kadranında öyle bir rakam bile yok haliyle insanlar şaşırıyor ve tepkili sende bunu anla biz taziyemizi bildirdik duamızı ettik ruhları şaat olsun allah günahlarını affetsin kalanlarına sabır versin dedik...

bende sevmiyorum bu konu hakkında devamlı hız yüzünden su yüzüne çıkarmayı ama sizde deşmeyin o zaman madem amacınız rağmet okumak bir ruhuna dua etmek burda yazın allah rağmet eylesin diye olsun bitsin siz böyle yazarsanız ben cevap vermesem başka bir arkadaş illa cevap vericek..

Allah Rahmet Eylesin kazanın bende bi kaç resmi ve video su vardır bir arkadaşım tarafından çekilmiş ancak yayınlamak istemiyorum herkes için.

neden yayınlamıyorsıunki arkadaşım ibret olsun napalım eğitim şart bize .

Yazılanları okuyunca hayatını kaybeden arkadaşımızı tanıdım maalesef.:pale:
HyosungFanClub toplantılarında tanışıp sohbet etme fırsatımız olmuştu Çiğdem arkadaşımızla. Hatırlayan arkadaşlarımız vardır, Akileos söyleyince hatırladım; "Confident" nickiyle üyeydi motosiklet forum sitelerine.
Çok üzüldüm; insanın yüz yüze gördüğü birinin daha genç yaşında motor üzerinde hayatını kaybettiği haberini alması çok acı. Hem de böyle feci bir şekilde.
Bu kaçıncı ve son da olmayacak anladığım kadarıyla.. Lütfen biraz daha dikkat arkadaşlar.
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin..:pale:

çiğdemi ben de hatırladım şimdi..
çok üzüldüm gerçekten, hayat dolu bir insandı.
vefat eden iki arkadaşımızın da sevenlerine sabır diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar