Temdeki Korkunç Kaza

Bariyerlerin suçu olmadığı görüşü %100 yanlıştır. O yolda o kadar hız yapmakta yanlıştır. Ama bariyerler 270 değil, 70'le giderken düşüp sürüklenmeniz durumunda da pekala bir taraflarınızı koparabilir bunu aklınızdan çıkarmayın.

Kardeşimizin yeri uçmak olsun. Geride kalanlara sabır diliyorum...

yorum yapmıyorum söylenilenler doğru ise aşırı hız varsa ... ALLAH rahmet etsin ,yakınlarına sabır versin, tüm motorculara kazasız belasız sürüşler

tam işe giderken moralim bozuldu şimdi bu stresle nasıl motor kullanıcam acep...Allah rahmet eylesin...sıra kimde diye düşünüyorum...

çok kötü yaaa ALLAH ailesine sabır versin :salut: :salut: mekanları cennet olur inş...

Her ne olursa olsun bizim gibi motosiklet tutkunu iki arkadaşımızı kaybettik.Allah yaşamını yitirenlere rahmet etsin.Ailelerine sabırlar versin.

En iyi motosiklet sürücüsü,torunu ile beraber motosiklet kullanabilecek kadar yaşayabilen sürücüdür.

Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm.. söylemiyecem diyorum ama yahu bazı otomobil sürücüleri babalarının malıymış gibi sol şeride kurulurlar ve tıngır mıngır giderler ayrıca sağdaki boş şeritten gitmeyi de o küçük beyinleriyle asla idrak edemezler. (Özür dileyerek) o dallam.lar yüzünden bende az daha kaza yapcaktım.. çok şükür atlattık. kusura bakmayın bu kaza olayını öğrenince sinir ve üzüntüden dolayı biraz sert yazdım

Çok üzücü bir olay:pale:
Hakkın rahmetine kavuşan kardeşlerimize rahmet geride kalan tüm kederli insanlara da sabır dilerim.

Arkadaşlar, bu gibi topicler de yeterince üzülüyoruz...bir de hata kusur ve suçlu aramayı bırakalım lütfen.
Ha.. SS ha.. Enduro Ha..ya ya..ne fark eder? yitip giden yine sevdiklerimiz değilmi??

çiğdem abla o kdar iyi birisiydi ki Allah' dan rahmet diliyorum. çok iyiydi çook sıcak bi insandı başka bi sitenin buluşmalarında öyle samimiydi ki tam bi ablaydı yane.

geride kalanlara sabır ölenlere rahmet bu yarışları izlemesi güzel ama yarışı izledikten sonra
ss ler herzaman yarışın şevkiyle gazlıyo bu hızlara kapalı alanlar dışında ulaşılmaması gerekir
en azından kontrollü kısa süreli çıkışlar olabilir giden geri gelmiyo ne yazık ki. .

ALLAH rahmet eylesin mekani cennet ols. arkadaslar kaza bi arkadasimin arabayla sehir halinde tam önünde oluyo.. etkisi hala üzerinde, gerçekten çok kötü dikkatli olalim.. ALAH ailesine sabir versin.

ya yapmayalım arkadaşlar.neden 270 km/s hıza çıkma gereği duyulur ki?yazık günah değil mi?bariyerlerin çok fazla suçu yok bence.hız herşeyin baş belası işte.inşallah bu son olur.

allah rahmet eylesin.yakınlarına başsağlığı ve sabır versin allah..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar