Aydın çok çok geçmiş olsun kardeşim... ÇOk üzüldüm ya.. O gün başlarkende senin için şanssız başlamıştı zaten.... Ama yinede herşeyde bir hayır vardır diyelim... inş. en kısa zamanda eski sağlığına dönersin..![]()
Geçmiş olsun arkadaşım çevremizde sinyal kullanmayan sağa sola aniden dönen o kadar çok araç sürücüsü varki şaşırıyorum..
Gecmıs olsun, motorcuların en buyuk sıkıntısı, trafikte sıfırdır, ozellıkle arabalar hıc dıkkat etmezler.
Bazen çok sınır oluyorum, aklıma bazen, motorcuları dıkkate almayan arabaların uzerıne dogru Dodge Fargoyu surmek ıstemısımdır, bu tıp kısıler deymez
Dirisi 5 para etmez ölüsüyle uğraşırsın
Fargoyu bılen bılır her tarafı demır yığınıdır.
çok geçmiş olsun umarım tanıklarınıda bulabilirsin :cat:
geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına tekrar kavuşursun
tekrar gecmıs olsun![]()
sagol ablam tesekkur ederım
sagol ablam tesekkur ederım
hanı yatıyodun sen uc kagıtcı::evil::::evil::
geçmiş olsn..4o gün önce bende beylikdüzünde bizimkentin orda kaza yaptım aynen sana denk gelen da*lama gibi biri yüzünden benmde sol ayak 4. parmak 5.tarak kemiği kırılmıştı:S1 ayı doldurdum ama hala topallıyorum allah yardımcın olsun geçiyo ama fazla takma kafana..seni suçlu yapan adamada elinden ne gelirse yap şanslısın ki kaçmamış benmki gibi..Bu arada aynı yerde oturuyoruz bende m.obadayım![]()
ıyı geceler herkeze :rendeer:
Geçmiş olsun.
ufak tefek kırıklarla yinede ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsın çok geçmiş olsun