redriwer korlastan sipariş verdiğiniz amblemler geldi mi?
o farlar neye ait ve aydınlarması nasıl ?
o far neye ait dostum. biz daha önce acerbis in cross motorlar için olan kafa grenajını kullandık
selamlar.
arkadaşlar vallahi yapmam etmem diyodum ama nasıl oldu anlamadan kendimi cbr 600f üstünde buldum. suzukiye ayıp oldu ama ne yapalım
bu arada gs500 çok acil satılık![]()
farlar mercek camlı sis farı.Denizli sanayiden aldım.Küçük otobüs ,temsa tarzı bir araca ait dediler.yardımcı aparatları vidaları hepsi cıkıyor kutudan.montaj kolay yani.uzunlar baya iyi ama kısa far gs orjinale göre yetersiz.idare eder yani.
ya eksoz bitti benim sonunda.perçimler koptu elyaf yere düşecek nerdeyse,eksoz tavsiyelerinizi bekliyorum ,yashimura rs3 takan oldumu yada başka bi marka
gs 500 gzelmotordur hani seveni çoktur makinanın duç model olarak olsun motoru olarak olsun oynaya bilirsiniz degişiklikler yapa bilirsiniz
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ama arakadaşın dediği gibi,bu motor GS 500'den yaklaşık bir buçuk misli fazla yakar.Ama o zevke değer bence.
teşekkür ederim. geçen gün depoyu fulledim 200 km civarında reserve geçti.aslında korkulacak kadar da değil böyle bakınca. gerçi depo hacmi ne tam bilmiyorum. ama yakıt hiç gözümde değil açıkçası yaksın helal olsun.![]()
40 Tl çifti. içindekileri narva ampülle değiştirdimbence görünüş olarak çok hoş durmuş farklı güzel zevkli peki fiyat olarakda bilgilendirirsen sevinirim ne kadara mal oldu
yakıtlarınız nasıl arkadaşlar ?şehir içinde şehir dışına nasıl yakıyor motorlarınız
yerek parçasını bulabilirmiyiz ? kaç model tavsiye edersiniz ? modele göre hp değerleri değişiyormu
varsa satılık ilanlarınız özel mesajla iletirseniz bi gözatmak isterim.
![]()
Topik gene arkalara düşmüş, güncelleyelim.
Suzi GS500'ünün yağ ve yağ filtresini kendisi değiştirmek isteyenler için yararlı bir İngilizce dokümanın linki (İngilizcesi olmayanlara da fotoğrafların yararı olacaktır) :
http://www.cycleorings.com/oilchange.pdf