adil bi kıyaslama olmamış.
ama kalite bakımından sorarsan ybr derim
sorunsuz 27,000 km'dir gidiyoruz
hız bakımından dersen mct. çünkü 21 hp sanırım tam da bilmiyorum. ybrde titreşim "sıfır"dır. mctyi bilemem. 
burda hala 2600 sıkı bir pazarlıkla peşin 2500 e bırakırlar.şuan 2 arkadaş da ramzeyin suzuki motorlu motosikletini spariş etmişler fiyatı 2450 dediler 1 haftaya kadar gelecekmiş hem çok az yakıyor hem sessiz hemde suziki patentli burada 1 kişide var siyah renkte ve ybr den bile güzel üzerinde ramzey yazmasa harbiden kalite diyecek insanSalcano ya zam mı gelmiş :queen: Wolf 125 Fiyat : 2715,00 TL
çok sattığı için değil...cebini özelden veya burdan at neden ybr neden cbf anlatayım sana...ben arayacağım sen nonu yaz usta...
Burdan anlat herkez bilsin :cat::
Bide sevgili panda kardeşim cbf 150 nin ön amotisör fiyatını sormuş bi arkadaş onuda bi öğreniver sana zahmet ...
ybr ... mct yi sulu götürür susuz getirir .. arkadaşlarım hep ybr aldı demişsin .. ne güzel işte sende al .. ybr çetesi kurun.. ben şu yaşıma geldim kötü yamaha görmedim .. ybr ki bana göre 125 cc nin her kategoride kıralı.. al bin kardeşim ne soruyon ..
bak bi kişi çıkıpta mctdemişmi... bi panda çıkmış cbf demiş onu es geç ... ybr cbf150 yidesulu götürür susuz getirir ...
![]()
ybr ... mct yi sulu götürür susuz getirir .. arkadaşlarım hep ybr aldı demişsin .. ne güzel işte sende al .. ybr çetesi kurun .. ben şu yaşıma geldim kötü yamaha görmedim .. ybr ki bana göre 125 cc nin her kategoride kıralı.. al bin kardeşim ne soruyon . bak bi kişi çıkıpta mctdemişmi... bi panda çıkmış cbf demiş onu es geç ... ybr cbf150 yidesulu götürür susuz getirir ..
ben motosiklette sese çok önem veririm ybr nin sesi de çok cılız.cruser cı arkadaşlar var bizim kapının önünden geçerken bana inat gaza asılıyorlar egzozları da açık . insan mest oluyor (bi yanda da gıcık oluyor).sanırım önce macit alıcam sonra da ybr :cherry: zaten paramın yettiği ybr ler de 50 bin km nin üstünde macitin ise 10 bin in altında tertemiz macit daha mantıklı geldi 1 ay sonra sınavlarım bitiyor ..bittiği gün cebime parayı koyup gidip alıcam :cat: