hafta sonu şileye gidiyoruz (mangallı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
arkadaşlar gezmeye gidiyoruz yarışa değil sedat ın dediği gibi herkes gelsin haftasonu zevki yapalım biraz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar gezmeye gidiyoruz yarışa değil sedat ın dediği gibi herkes gelsin haftasonu zevki yapalım biraz...

saka yapırouz saten sedatla konustuk sımdı bulusma yerını ayarlıcaz ben e-6dan gelıcem kavacık otagtepeden bı arkı alıcam ordan bı yere gecıcem

heeee rokkoyla yarış yapacağım.kazanana şeker(rokko lolipop) :queen::queen:

hehehehe :D reşit bu arada kartal sahıl yolundakı mıgrosta bulusalım yada benle orda bulusun kacta orda olım

Son düzenleme:
iyi geziler beyler

teşekkürler...

saka yapırouz saten sedatla konustuk sımdı bulusma yerını ayarlıcaz ben e-6dan gelıcem kavacık otagtepeden bı arkı alıcam ordan bı yere gecıcem

hehehehe :D reşit bu arada kartal sahıl yolundakı mıgrosta bulusalım yada benle orda bulusun kacta orda olım

o kadar gitmene gerek yok msn de görüşelim ben sana daha uygun bi yer bulurum yoksa kartala gidip bir daha geri dönmen gerekecek:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
o kadar degilde bizden bi 45 dk sonra çiksa varmaya 3-5 km kala bizi yakalar hatta gecer:cherry::cherry:

hasanı tanımıyosun galıba pıskopat o 2saat sonra cıkar bızden ewwel gelır

herkese şimdiden iyi eğlenceler bu arada annelerimizi anmadan şileye mileye gitmeyin sakın :) aaah aah şimdi sınavlarım falan olmasaydı bende bi darülaceze gezisi daha düzenlerdim ama kısmet değilmiş tekrar iyi eğlenceler dilerim

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hirkil, elektromurat, canercamalan, sametrix, jonturq, chagyy, semih39, ergün1968

hadi ama gelen yok mu???:p

şile güzel yer geçen sene gitmiştim ama buradan çıktığımda 65 km yol demek oluyo..
bide kartala falan girersem kaybolurum kartal bana girrer:queen:
yol git git bitmiyo avrupa yakası olsa bence daha iyi olurdu.

şile güzel yer geçen sene gitmiştim ama buradan çıktığımda 65 km yol demek oluyo..

kartal yok :) üsküdarda bulusacaz ordan şileye gelme imkanın varsa bekleriz...

nereden gelebilecegini açiklarsan yada özelden itibata gecersen buluşma yrini sana uygun hale getirmeye çalişirz:wiinkk:

nereden gelebilecegini açiklarsan yada özelden itibata gecersen buluşma yrini sana uygun hale getirmeye çalişirz:wiinkk:

tşkr ederim. beylikdüzündeyim, e-6 dan köprüyü geçince ayrımı var zaten ben yolu biliyorum. ama dediğim gibi yol bana biraz uzak geldi :D:wiinkk:

size iyi eğlenceler...
yolunuz avrupa yakasına düşerse söz diyorum.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar belli değil ama bakmıssın ben de orlardayım....

ıns gelırsın

herkese şimdiden iyi eğlenceler bu arada annelerimizi anmadan şileye mileye gitmeyin sakın :) aaah aah şimdi sınavlarım falan olmasaydı bende bi darülaceze gezisi daha düzenlerdim ama kısmet değilmiş tekrar iyi eğlenceler dilerim

arkadasım 3-4gunlugune yatılı gezıye cıkmıyoruz annemınde bı yere kactıgı yok bana bahane yaratma sınavdı carttı curttu :queen::queen:

kardesım onlınesen konusalım bende bcekmeceden gelıorum beraber tıpıs tıpıs gıderıs

kartal yok :) üsküdarda bulusacaz ordan şileye gelme imkanın varsa bekleriz...

arkadas benımle aynı yerde oturuyor uyarsa ona ben alırım onu

tşkr ederim. beylikdüzündeyim, e-6 dan köprüyü geçince ayrımı var zaten ben yolu biliyorum. ama dediğim gibi yol bana biraz uzak geldi :D:wiinkk:

size iyi eğlenceler...
yolunuz avrupa yakasına düşerse söz diyorum.:bounce:
dedıgım gıbı msnı ekle ıstersen konusalım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar