Kuşadası & Sevgi Plajı Davutlar

ah ah bende katılmak cok isterdım arkadaşlar pazar gunu gemi var calışmak lazım,isterseniz donuşte gelin benim dukkana cay iceriz

SENİN yerin hazır.tahmin et :pale::pale:ermanın arkası :queen::queen:sen onun arkasında olunca kendini güvende hissediyormuş ondan zarar gelmez bana diyor.esas önündeki sakata gelmesim((( WERT))) MESELA :queen::queen::queen:

oyle deme abı ya erman cok guzel ogrendı motor surmeyı. 50 le gıodıyodu. şimdi hız sınırını 70 e cıkardı :queen::queen::queen:

valla aklı olan arkamdan gelmesin her an herşeyim düşebilir:queen:

mesala yarım paket sigara,plaka,zincir ,dişli,karter:queen:

motoru verdik aslan ustaya sanırım pazara kadar yetişmicek grenajlarıda yarın boyacıda boyatıcam güzel bişeyler çıkıcak sanırım ama pazar katılamıyabilirim

oyle deme abı ya erman cok guzel ogrendı motor surmeyı. 50 le gıodıyodu. şimdi hız sınırını 70 e cıkardı :queen::queen::queen:

bak ne güzel işte 50 den 70 e cıkmışım gelişme var demek yeni hedefim 80 :queen::queen: :cherry:

coming soon...:cat: :cat:

arkadaşlarım malesef çok istedigim bu geziye işlerimden dolayı katılamayacagım:salut:,sizlere kazasız belasız bol keyifli geziler diliyorum.
sevgiyle kalın.:)

arkadaşlarım malesef çok istedigim bu geziye işlerimden dolayı katılamayacagım:salut:,sizlere kazasız belasız bol keyifli geziler diliyorum.
sevgiyle kalın.:)

yapma bunu ben senin için geliyodum....:farao: dönüşü beraber yapacaktık seferihisar dan :pr:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarım.peki bu yagmur durumu ne olucak.hava yagış veriyor.hele bügünkü gibi yagmur olursa nasıl gidilecek merak edeyorum.yani programda bir degişiklik varmı.

:cat:
merhaba arkadaşlarım.peki bu yagmur durumu ne olucak.hava yagış veriyor.hele bügünkü gibi yagmur olursa nasıl gidilecek merak edeyorum.yani programda bir degişiklik varmı.

abi sen gönlünü ferah tut ..:cat: yarın hava açık güneşli 23 derece saygılar :rendeer:

yarın sabah görüşmek dileğiyle flamayı ben alırım migrostan:queen::queen: allaha emanet olun epiniz

katılımcı arkadaşlar..:) deponuz dolu.....neresinin boş olacağını biliyosunuz...:queen::queen:

motoru verdik aslan ustaya sanırım pazara kadar yetişmicek grenajlarıda yarın boyacıda boyatıcam güzel bişeyler çıkıcak sanırım ama pazar katılamıyabilirim

YA BACO BIRAK BU AYAKLARI. KATILAMAYABİLİRİM..SENDE VASKOYA BENZEDİN HAA:farao::farao:

ABİ GEREKİRSE MİSAFİRLERİDE AL HEM ONLARDA GEZMİŞ OLUR.HERKEZ
İÇİN DEGİŞİKLİK OLUR:cat::cat:

BEEEENNNNNN:queen::flower:::pulp::::surprise ::huuuh::::exclaim:

SENİN KİLON TUTMUYOR.AMA ÇOK İSTİYORSAN BUYURGEÇ ÖNE SENİN KASE NASIL ARKADAN NASIL GÖZÜKÜYORDU :queen::queen:YANİ ŞEYİ DİYORUM KASE KASE :queen::queen:HANİ KAFANA TAKIYON YA TAS GİBİ SENİN ONDANMI VARDI ?:rendeer::rendeer::rendeer:

ah ah bende katılmak cok isterdım arkadaşlar pazar gunu gemi var calışmak lazım,isterseniz donuşte gelin benim dukkana cay iceriz

JEYNA ÇOK KALABALIK GELECEZ.ÇAY PARASINDAN BATMAYASIN CESUR BİZİ GETİRİR HERALDE ORAYA .AMA SEN YİNEDE TARİF ET:cat:

Son düzenleme:
ABİ GEREKİRSE MİSAFİRLERİDE AL HEM ONLARDA GEZMİŞ OLUR.HERKEZ
İÇİN DEGİŞİKLİK OLUR:cat::cat:

SENİN KİLON TUTMUYOR.AMA ÇOK İSTİYORSAN BUYURGEÇ ÖNE SENİN KASE NASIL ARKADAN NASIL GÖZÜKÜYORDU :queen::queen:YANİ ŞEYİ DİYORUM KASE KASE :queen::queen:HANİ KAFANA TAKIYON YA TAS GİBİ SENİN ONDANMI VARDI ?:rendeer::rendeer::rendeer:

aaa doğru ya ben onu unutmuşum bende davut abideki gibi öle motorun üstüne yatma teknikleri yok bilmiyom ben onları:queen::cat::rendeer:

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum sagolun:rendeer:

DAVUTUM BEN SENİ TANIRIM SEN BİZE SÜPRÜZ YAPARSIN.BİZDEN BİLE ÖNCE ORDA OLURSUN:rendeer::rendeer::cat::cat:

aaa doğru ya ben onu unutmuşum bende davut abideki gibi öle motorun üstüne yatma teknikleri yok bilmiyom ben onları:queen::cat::rendeer:

HAH ŞÖLE BEN DE ONU ANLATMAK İSTİYORDUMDA NASIL ANLATACAGIMI BİLEMEDİM.VALLA ZEKİ ÇOCUKSUN VESSSSSELAM:cat::cat:

VALLA MERT GÜLME KRİZİNE GİRDİM.TEKNİK MESELESİNDEN:cat::cat:

Son düzenleme:
DAVUTUM BEN SENİ TANIRIM SEN BİZE SÜPRÜZ YAPARSIN.BİZDEN BİLE ÖNCE ORDA OLURSUN:rendeer::rendeer::cat::cat:

HAH ŞÖLE BEN DE ONU ANLATMAK İSTİYORDUMDA NASIL ANLATACAGIMI BİLEMEDİM.VALLA ZEKİ ÇOCUKSUN VESSSSSELAM:cat::cat:

teşekkür ederim abi işte kendime yeticek kadar zeka var(10gr):queen:

onuda motorun üstünde kaybedicem:p

oğuz abi davut abi geldi ben kaçıyorum sorarsa yok de gelmicekmiş bidaha de:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar