ah ah bende katılmak cok isterdım arkadaşlar pazar gunu gemi var calışmak lazım,isterseniz donuşte gelin benim dukkana cay iceriz
SENİN yerin hazır.tahmin etale:
ale:ermanın arkası :queen::queen:sen onun arkasında olunca kendini güvende hissediyormuş ondan zarar gelmez bana diyor.esas önündeki sakata gelmesim((( WERT))) MESELA :queen::queen::queen:
oyle deme abı ya erman cok guzel ogrendı motor surmeyı. 50 le gıodıyodu. şimdi hız sınırını 70 e cıkardı :queen::queen::queen:
oyle deme abı ya erman cok guzel ogrendı motor surmeyı. 50 le gıodıyodu. şimdi hız sınırını 70 e cıkardı :queen::queen::queen:
arkadaşlarım malesef çok istedigim bu geziye işlerimden dolayı katılamayacagım:salut:,sizlere kazasız belasız bol keyifli geziler diliyorum.
sevgiyle kalın.![]()
arkadaşlarım malesef çok istedigim bu geziye işlerimden dolayı katılamayacagım:salut:,sizlere kazasız belasız bol keyifli geziler diliyorum.
sevgiyle kalın.![]()
merhaba arkadaşlarım.peki bu yagmur durumu ne olucak.hava yagış veriyor.hele bügünkü gibi yagmur olursa nasıl gidilecek merak edeyorum.yani programda bir degişiklik varmı.
katılımcı arkadaşlar..deponuz dolu.....neresinin boş olacağını biliyosunuz...:queen::queen:
motoru verdik aslan ustaya sanırım pazara kadar yetişmicek grenajlarıda yarın boyacıda boyatıcam güzel bişeyler çıkıcak sanırım ama pazar katılamıyabilirim
ah be davut abi bi jübile yapıp öyle gideydin ya:salut:
yapma bunu ben senin için geliyodum....:farao: dönüşü beraber yapacaktık seferihisar danr:
sevgiyle kalın.![]()
:salut::salut:ŞİMDİ BİZİM RÜZGARIMIZI KİM KESECEK:silent::silent:
merhaba arkadaşlarım.peki bu yagmur durumu ne olucak.hava yagış veriyor.hele bügünkü gibi yagmur olursa nasıl gidilecek merak edeyorum.yani programda bir degişiklik varmı.
BEEEENNNNNN:queen::flower::ulp::::surprise ::huuuh::::exclaim:
ah ah bende katılmak cok isterdım arkadaşlar pazar gunu gemi var calışmak lazım,isterseniz donuşte gelin benim dukkana cay iceriz
ABİ GEREKİRSE MİSAFİRLERİDE AL HEM ONLARDA GEZMİŞ OLUR.HERKEZ
İÇİN DEGİŞİKLİK OLUR:cat::cat:
SENİN KİLON TUTMUYOR.AMA ÇOK İSTİYORSAN BUYURGEÇ ÖNE SENİN KASE NASIL ARKADAN NASIL GÖZÜKÜYORDU :queen::queen:YANİ ŞEYİ DİYORUM KASE KASE :queen::queen:HANİ KAFANA TAKIYON YA TAS GİBİ SENİN ONDANMI VARDI ?:rendeer::rendeer::rendeer:
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum sagolun:rendeer:
aaa doğru ya ben onu unutmuşum bende davut abideki gibi öle motorun üstüne yatma teknikleri yok bilmiyom ben onları:queen::cat::rendeer:
aaa doğru ya ben onu unutmuşum bende davut abideki gibi öle motorun üstüne yatma teknikleri yok bilmiyom ben onları:queen::cat::rendeer:
DAVUTUM BEN SENİ TANIRIM SEN BİZE SÜPRÜZ YAPARSIN.BİZDEN BİLE ÖNCE ORDA OLURSUN:rendeer::rendeer::cat::cat:
HAH ŞÖLE BEN DE ONU ANLATMAK İSTİYORDUMDA NASIL ANLATACAGIMI BİLEMEDİM.VALLA ZEKİ ÇOCUKSUN VESSSSSELAM:cat::cat: