hem sen bize hade ordan felan diyemezsi alırım anahtarını[/QUOTE]
dedim bile hade al anahtarımı
:mrgreen::queen::cat:
dedim bile hade al anahtarımı
hem sen bize hade ordan felan diyemezsi alırım anahtarını
SeLam aLeykum arkadasLar myna tuLa marka rus maLı motor aLıcam ama debriyaj balatası arızaLı 500 ytLye aLıcam sizce aLmaLımıyım buLabiLirmiyim buraLarda parçasını
söylediğin motor kalın tekerleki güdük bi şey se şayet kesin olarak bilemesemde duyduğum kadarıyla manisa kula taraflaraında kullanılan ijlerin motorlarına benziyomuş ijler 350 lik bu senin almak istediğin motor sanıyorum 200 lük şanzımanları tutarmı tutmazmı bilemiyorum kulayla bağlantı kurup kesin öğrenmeden almamak lazım sen olmazsa internetten kulada ki ustaların tellerini bulup bi konuşup öyle al alıp ta kapının önünde parça bekleyip durmanın bi anlamı yok
söylediğin motor kalın tekerleki güdük bi şey se şayet kesin olarak bilemesemde duyduğum kadarıyla manisa kula taraflaraında kullanılan ijlerin motorlarına benziyomuş ijler 350 lik bu senin almak istediğin motor sanıyorum 200 lük şanzımanları tutarmı tutmazmı bilemiyorum kulayla bağlantı kurup kesin öğrenmeden almamak lazım sen olmazsa internetten kulada ki ustaların tellerini bulup bi konuşup öyle al alıp ta kapının önünde parça bekleyip durmanın bi anlamı yok
eee o zman listeyi yapalım:
1 metin abi
2 tahir
3 ben
4 emrah
5 volkan
6 sertaç
7.....
hatta bak ben şimdi internetten araştırdım kullanıcıssını buldum adam telini de yazmış
0 536 873 97 63 sen olmazsa bu numarayı ara da adamın kendiseine bi sor yedek parça sıkıntısı çekip çekmediğini adamın adı ilhan balcı
Maxi Scooter mi alcan?
O parayla daha iyi motorlar alabilirsin diye düşünüyorum.
Tabi tam tarz olarak da bişey seçmelisin...
Scooter mi olacak, cruiser mi olacak, race mi olacak,...

dedim bile hade al anahtarımı:mrgreen::queen::cat:
eee o zman listeyi yapalım:
1 metin abi
2 tahir
3 ben
4 emrah
5 volkan
6 sertaç
7.....
Cuma günü Sertaç abi nöbetci, bende 1 mayıs sebebiyle görevliyim.Kütahyada gösteri falan filan olmazsa görev erken biter gelirim.Şöyle akşama doğru yapılırsa gelirim valla bu sefer söz!!!![]()
yerini söyle nerde
yerini söyle nerde