[Kütahya - MT]

hem sen bize hade ordan felan diyemezsi alırım anahtarını[/QUOTE]

dedim bile hade al anahtarımı:):mrgreen::queen::cat:

SeLam aLeykum arkadasLar myna tuLa marka rus maLı motor aLıcam ama debriyaj balatası arızaLı 500 ytLye aLıcam sizce aLmaLımıyım buLabiLirmiyim buraLarda parçasını

emu

SeLam aLeykum arkadasLar myna tuLa marka rus maLı motor aLıcam ama debriyaj balatası arızaLı 500 ytLye aLıcam sizce aLmaLımıyım buLabiLirmiyim buraLarda parçasını

söylediğin motor kalın tekerleki güdük bi şey se şayet kesin olarak bilemesemde duyduğum kadarıyla manisa kula taraflaraında kullanılan ijlerin motorlarına benziyomuş ijler 350 lik bu senin almak istediğin motor sanıyorum 200 lük şanzımanları tutarmı tutmazmı bilemiyorum kulayla bağlantı kurup kesin öğrenmeden almamak lazım sen olmazsa internetten kulada ki ustaların tellerini bulup bi konuşup öyle al alıp ta kapının önünde parça bekleyip durmanın bi anlamı yok

söylediğin motor kalın tekerleki güdük bi şey se şayet kesin olarak bilemesemde duyduğum kadarıyla manisa kula taraflaraında kullanılan ijlerin motorlarına benziyomuş ijler 350 lik bu senin almak istediğin motor sanıyorum 200 lük şanzımanları tutarmı tutmazmı bilemiyorum kulayla bağlantı kurup kesin öğrenmeden almamak lazım sen olmazsa internetten kulada ki ustaların tellerini bulup bi konuşup öyle al alıp ta kapının önünde parça bekleyip durmanın bi anlamı yok

eyw sağoLasın cvp için vazgeçtim zaten aLmaktan Motorun ruhsatı var ama pLakası feLanda yok dedi debriyaj baLatası yok dedi beLki başka bişiLer daha var uğraşmaya gerek yok hobi oLarak iLerde aLırım o motordan şimdi bi tane sağLam scooter aLmak daha mantıkLı giLera yada piaggio

emu

hatta bak ben şimdi internetten araştırdım kullanıcıssını buldum adam telini de yazmış
0 536 873 97 63 sen olmazsa bu numarayı ara da adamın kendiseine bi sor yedek parça sıkıntısı çekip çekmediğini adamın adı ilhan balcı

hatta bak ben şimdi internetten araştırdım kullanıcıssını buldum adam telini de yazmış
0 536 873 97 63 sen olmazsa bu numarayı ara da adamın kendiseine bi sor yedek parça sıkıntısı çekip çekmediğini adamın adı ilhan balcı

konuştuk onLa şimdide yedek parça sıkıntısı çekersin boşver dedi sonradan gaz yiyomuş zaten seri motor değiL sonradan hızLanıyoımuş 120ye feLan cıkıyomuşta bana önemLi oLan seriLik hız değiL o bakımdan itaLyan scooter bakıcam

Maxi Scooter mi alcan?
O parayla daha iyi motorlar alabilirsin diye düşünüyorum.
Tabi tam tarz olarak da bişey seçmelisin...
Scooter mi olacak, cruiser mi olacak, race mi olacak,...

Maxi Scooter mi alcan?
O parayla daha iyi motorlar alabilirsin diye düşünüyorum.
Tabi tam tarz olarak da bişey seçmelisin...
Scooter mi olacak, cruiser mi olacak, race mi olacak,...

yok tuLa diye bi marka vardı youtubeda videoLarını izLedim batak kum kar demeden motor gidiyo araç lastiği var motorda 200 cc 2 zamanLı 500 ytLye aLıcaktım 2 bin kmde ama debrija baLatası feLan sorunLu yedek parça aramak lazım ayrıca ruhsat var ama pLaka yok şimdi bende 200 cc racing tipLi bi motor var presto onu satıcamda bugun izmirden aLıcı geLicek 1 miLyara kadar bi motor aLıcam 2 zamanLı itaLyan scooter aLıcam yada cross aLıcam zeaLsun zongshen feLan bakıcam bakaLım keLepir hangisini yakaLarsam onu aLırım ama önce bendeki motoru satmam Lazım bunu yani

Ben bunu geçen moto güven in üst tarafında gördüm, hatta mrock içeride motoru tamir ederken, texas hs 200, alıcı gözüylede baktım ama vazgeçtim sonra, bende keeway superlight alıcam galiba, yada ybr, hayırlısı bakalım.

Aslında tip olarak bu alet güzel sen neden satmak istiyosun ki teforr ?

Paraya ihtiyacım Var daha ucuz bişiLer aLıcam sanayide motor haLa parasını veremedik O bakımdan

eee o zman listeyi yapalım:
1 metin abi
2 tahir
3 ben
4 emrah
5 volkan
6 sertaç
7.....

Cuma günü Sertaç abi nöbetci, bende 1 mayıs sebebiyle görevliyim.Kütahyada gösteri falan filan olmazsa görev erken biter gelirim.Şöyle akşama doğru yapılırsa gelirim valla bu sefer söz!!!:p

mtk

Cuma günü Sertaç abi nöbetci, bende 1 mayıs sebebiyle görevliyim.Kütahyada gösteri falan filan olmazsa görev erken biter gelirim.Şöyle akşama doğru yapılırsa gelirim valla bu sefer söz!!!:p

hadi sertaç abi nöbetçi, sen polis misin? ne işin var gösteriyle-göstericiyle falan :queen:

sorma adamım anlatırım ya akşam olsun ya da c.tesi bende çekirdek çitleyim hep beraber :) :)

emu

yerini söyle nerde

söylemem kıymeti kalmaz çok gizli biyerde hazine değerinde o anahtar arkadaşım kendin bulacaksın:p:wiinkk:[/QUOTE]

ben anahtarın yerini söle demedim yarışın yerini söle dedim

bu kütahya mt den bi kak olmaz millet çekirdek çitlemeye gidecekmiş tık yok hayret yaaa ayın 10 da arkadaşlar istanbul maslak emok toplantısı gelecek motorcu yokmuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar