[Adana - MT]

metehandırom,kankam senin adına çoook sevindik şerefsizim,en çokda yağmur sevinmiştir,canım benim kendine iyi bak kankim

abi geçen aradığından hanımla alışverişteydim kızımda kucağımda arac kullanmaya çalışıyorum vs...:p bi çağrı atarmısın uygun zamanında sana döneyim hemen...

Metecim,Allahın adamı maşallah gene bülbül gibi şakıyosun kardeşim benim,MT nin GüLüüüüü :) Yigenimi öp yerime güzel kardeşim :rendeer:

eyvallah canım kardeşim..uzaklardayız ama kalpler bir...sende bana bi çağrı atsana dostum..537 335 22 33

erkeğimsin...(çaktırma):queen:

günaydınlaaarr

:cherry: 1-2 yıl var daha evlenmeme de sen evleniyomuşum gibi düşünüp gel yanii bi ziyaret et istersen :cherry:

:

büyük konuşmayayımda inşallah bu yaza olacak...uçağa atlayıp geleceğim buluşmanıza...ama bak burdaki gibi geveze değilim az konuşan biriyim inanırmısın buna...birde sıkılganım az...asosyalım yani...:wiinkk:

Selamlar;

Az önce geldim Ümit'in yanından ameliyattan yeni çıkmıştı, durumu gayet iyiydi, ben gittiğimde narkozun son etkilerini atıyordu üzerinden, İnsallah bidaha başına gelmez böyle bişey, ne onun nede bizim ::123434:: Allah hepimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu cemi cümlemizi korusun bu tür vakalardan; çok etkilendim yaf durumundan ::uzgunum:

bba, Converter01, adanalı+, celikgürsel

bu arkadaşlarda sadece okumakla yetiniyor :p:p:p

onlar okumayı geliştiriyor, sonrada yazmaya geçecekler muzafferim:mrgreen:
eyi akşamlar arkadaşlar:rendeer:
kendinize iyi bakın

gökanım selam
seni görmek güzel, motoru satınca burdan kopma sakın, dostluk forever:cat:

Son düzenleme:
Abicm bi Muzaffer sen mi varsın :) Maşallah sen hepimizden gençsin :mrgreen:
ne oluyor orda şimdide sıra banamı geldi looo.bire ben hepinizden gencim varsa itiraz eden çıksın er meydanına varmı bana yan baken gökhan sana özl msj çektimmmm

Son düzenleme:
büyük konuşmayayımda inşallah bu yaza olacak...uçağa atlayıp geleceğim buluşmanıza...ama bak burdaki gibi geveze değilim az konuşan biriyim inanırmısın buna...birde sıkılganım az...asosyalım yani...:wiinkk:

şu foruma girmiosam inan senin eserin :mrgreen:

vaybe çok pis intikam almış. zaten girdik radara deyip bende bunlara gireyim demiş adam herhalde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yeni motorumla cumaya adanadayım bici bici yeddiğiimiz nehir kıyısına oğrucam,inşallah orda birileri olur yani motor kulübünün oraya

Günaydın Millet

Ben dükkanın önünü süpüreyim, Bora abide gelir şimdi çayı ocağa koyar :queen:

Mustafayla Ümit in yanından yeni geldim gayet iyiydi.Herkese iyi geceler

Abi gece yarısı geldiğine göre Ümit Afrodit'te yatıyor olmalı :cat:

Sevgili Ümit dün gelemedim ziyaretine bugün gelirim inşallah; bekle beni iyileştirecem seni :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın dostlar,herkese iyi günler,hayırlı işler bol kazançlar,

mete kankim sanada günaydın,buda benim numero 535 602 68 08
Jantiye erkeğimsin derken..........:silent:

muzo hakettiniz ama üçünüzde az bile yaptım hele haluk hocayla bir yan yana gelelim sen curcunayı ozaman gör mesela bu akşam,

Latif oğlum sen askerliğini yap öyle yorum la burda çömezlerle,motoru olmayanlarla gırgır yapmıyoruz yaşın tutmuyor,:p

Ümmet abi seni karşılama isterim fakat cuma tatil olduğu için biz köye gideceğiz hatunköye mecburiyetten kaynana çağırdı:silent:

demir gürselim sen şimdi gökhan hocaya radara öylemi gir diyorsun adam çok pis dalmış harbiden

Dün akşam yemekli misafirim vardı ümite uğrayamadım ama bu akşam gidicez yanına ordan adnanmenderese geliriz

Zafer tükanı sen mü süpürüyorsun hergün,belediye sizin oraya uğramıyormu yoksa,güneşte fazla durma başına güneş geçer sonra,üs taraf kırmızı aşağısı beyaz bir renk resimlerde hoş çıkmazssın sonra:p

muzaffer abi ben senden daha gencim hemde ispatlarım,

yeter yaf sıkıldım yaz yaz nereye kadar aççıkda siz yazın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar